In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Organiseert u binnenkort een zakelijk evenement in Zwolle of omgeving, en bent u op zoek naar een goede cateraar met ervaring? Dan heeft u zojuist gevonden wat u zocht! Eventcateraar.nl kan inmiddels bogen op jarenlange ervaring in het vak en beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van de beste leveranciers. Samen maken wij uw feest of event tot een geweldige happening.

Kwaliteit is bij ons namelijk leidend. Niet alleen verwachten wij het beste van onze eigen medewerkers, maar ook van onze partners. Catering is namelijk dé manier om over de tong te gaan bij uw gasten. Natuurlijk is het programma van het event belangrijk, maar eten en drinken is uiteindelijk toch waar het voor veel van de genodigden écht om gaat. Dat is het moment waarop de echte gesprekken op gang komen.

Hapjes bestellen in Zwolle voor events

De cateraar in Zwolle van Eventcateraar.nl laat dan ook niets aan het toeval over. Naast de hoge kwaliteit waar wij naar streven, werken we altijd met de beste apparatuur. De hapjes worden opgediend in of op goed verzorgde schalen en bakken. Het geheel ziet er picobello verzorgd uit en dat nodigt uit tot lekker eten. Maar ook ons personeel draagt zijn steentje bij.

De gastvrije en enthousiaste bediening geeft uw event nog wat meer cachet en maakt het uw gasten écht naar de zin. Ze gaan geen vraag of verzoek uit de weg en hebben maar één doel voor ogen: uw bedrijfsevenement (wij verzorgen geen privécatering in Zwolle) tot een ongeëvenaard succes maken. En als u vragen of een last minute verzoek heeft, kunt u altijd bij het personeel terecht.

Bijzondere concepten bij cateraar in Zwolle

Onze cateraar in Zwolle laat zich ook voorstaan op het feit dat geen enkel idee hetzelfde is. Ieder(e) bedrijf of organisatie is uniek en daarmee ook ieder evenement. Om ervoor te zorgen dat de catering aansluit op de identiteit van uw bedrijf, werken we altijd met een uniek cateringconcept. Dit wordt opgesteld aan de hand van uw eigen ideeën, eisen en plannen.

We bespreken namelijk altijd eerst met u wat uw wensen zijn, zodat de cateraar in Zwolle daarop kan inspelen. Het verzorgen van lekkere hapjes en drankjes is namelijk maatwerk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schitterend, luxueus zevengangendiner, maar ook voor een foodtruckfestival op uw eigen terrein. Of wat te denken van een live cooking show of een walking dinner? Laat het ons weten!

Dé cateraar van Zwolle inhuren

Bij dé cateraar van Zwolle bent u uiteraard ook aan het juiste adres voor vegetarische of veganistische hapjes en drankjes. Wij houden rekening met de dieetwensen van uw gasten en stellen daar het aanbod van het eten op af. Benieuwd naar wat we nog meer bieden aan mogelijkheden om uw evenement naar een hoger niveau te tillen? Bel ons (036 3035400) of mail (info@eventcateraar.nl).

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now