Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt heel wat kijken. De juiste locatie,  de genodigden, de invulling van het programma, het eten en drinken – u wilt dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Feit is dat uw gasten uiteindelijk vooral zullen napraten over het belangrijkste van de avond: de catering. Goed verzorgd eten en drinken maakt de tongen los. Letterlijk en figuurlijk.

Laat daarom de catering voor uw bedrijfsfeest over aan de specialisten van Eventcateraar.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat het belang is van goed eten op uw evenement. Kwaliteit is daarbij leidend: we zorgen voor de beste apparatuur, originele concepten, en uiteraard gastvrij en enthousiast personeel.

Unieke concepten voor catering op uw bedrijfsfeest

Goede catering op een bedrijfsfeest draait in eerste instantie vooral de kwaliteit van de hapjes en de drankjes. Het is echter zaak om in het oog te springen. Om iets te doen waarover uw gasten zullen napraten. Dat kan door middel van een bijzonder concept, bijvoorbeeld door middel van extra aankleding. Oog voor detail is hierbij zeer belangrijk.

Bij Eventcateraar.nl streven we ernaar om de catering op originele en smaakvolle wijze te presenteren. Hoe dat precies wordt vormgegeven is aan u. We bespreken voorafgaand wat uw wensen en eisen zijn. Exclusieve diners, live cooking concepten, speciale buffetten of een foodtruck op uw eigen terrein? Alles is mogelijk.

Vegetarische catering of foodtruck inhuren op een bedrijfsfeest

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we inmiddels als geen ander dat bedrijven veel van elkaar verschillen. Het is belangrijk om de identiteit van uw organisatie uit te dragen met behulp van een goed totaalconcept. Wat dacht u van een geheel vegetarisch of veganistisch (warm) buffet, of een uitgebreid saladebuffet? Wij houden rekening met alle dieetwensen.

Catering voor een bedrijfsfeest kan echter ook heel anders. De laatste jaren is de foodtruck bezig aan een flinke opmars. Deze rijdende keukens voorzien uw evenement van een speels karakter en passen uitstekend in een meer informele setting. Onze cateringpartners kunnen de foodtruck zo inrichten dat de uitstraling precies aansluit op het thema van uw bedrijfsfeest.

Hoge kwaliteit event catering voor bedrijven

Onze cateringservices gaan verder waar anderen meestal stoppen. Wij zorgen ervoor dat de catering voor uw bedrijfsfeest een succes wordt en verliezen daarbij nooit uw eisen uit het oog. Heeft u een specifiek idee over de aankleding van een aanstaand evenement en wilt u van ons weten wat de mogelijkheden zijn om dat mogelijk te maken? Neem dan gerust even contact met ons op.

U kunt ons bellen op 036 303 54 00, of mailen naar info@eventcateraar.nl. Let echter op: onze cateringpartners zijn alleen in te huren voor bedrijfsevenementen, en dus niet voor privéaangelegenheden zoals bruiloften of huisfeesten.

The best food & drinks for your event Contact us now