Bij de catering voor uw bedrijfsevent is het goed om overal rekening mee te houden. De één eet vegetarisch, de ander kan niet tegen zuivel en islamitische collega’s of genodigden moeten vanwege hun geloof halal eten. Als gerenommeerde cateringpartner houden we daar rekening mee voor u. We kunnen zorgen voor volledige halal catering, of dat een gedeelte van de hapjes en drankjes aan de eisen voldoen.

Volledige halal catering betekent bijvoorbeeld dat er geen hapjes met varkensvlees geserveerd zullen worden. Uiteraard is er dan ook geen alcohol aanwezig. Alle hapjes en drankjes worden gemaakt van producten die ‘rein’ zijn. In het geval van vleeshapjes betekent dat dat de dieren ritueel geslacht zijn, dus volgens de voorschriften van het islamitisch geloof.

Halal hapjes bestellen door heel Nederland

Onze halal catering gaat echter nog een stuk verder. Wie bij ons catering inhuurt voor een (islamitisch) evenement, kan er zeker van zijn dat we echt álle regels in acht nemen. Want ook voor bijvoorbeeld sauzen en kazen is het van belang dat de ingrediënten halal zijn. En wanneer er wordt gekookt, dient het gebruikte materiaal niet in aanraking te zijn met onrein eten. Onze koks letten daar scherp op.

Zo verzorgen zij de heerlijkste hapjes, gemaakt van dagverse halalproducten. Al onze ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en worden bereid door de beste koks, die dus weten wat halal-koken inhoudt. Ook een volledig verzorgde halal-barbecue of een buffet met halalhapjes behoort tot ons rijke scala aan opties voor de catering op uw bedrijfsevent.

Halal catering van de hoogste kwaliteit

Bij Eventcateraar.nl werken we met een aantal strenge richtlijnen, die we altijd en overal naleven. Naast dat we dus specifiek rekening houden met de regels voor halal eten, zetten we namelijk maximaal in op kwaliteit. We gebruiken de beste en meest verse ingrediënten, die door onze topchefs worden omgetoverd tot heerlijke hapjes en gerechtjes.

Daarvoor maken zij gebruik van goed verzorgde en moderne apparatuur. In het geval van halal catering is dat extra belangrijk, aangezien de ingrediënten niet in aanraking mogen komen met onrein voedsel. We zorgen er dus voor dat alles – van schalen tot glazen en van borden tot bestek – grondig wordt gereinigd voor gebruik tijdens uw bedrijfsevenement.

Kies voor dé halal cateraar van Nederland

Bent u dus op zoek naar een partij die weet wat er komt kijken bij lekkere, goede en gecertificeerde halal catering? En bent u misschien ook op zoek naar een fraai concept om de hapjes en drankjes vorm te geven? Neem dan contact op met onze cateringexperts! Zij luisteren aandachtig naar uw eisen en wensen.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en certificering kunt u bellen naar 036 303 54 00, of mailen naar info@eventcateraar.nl. Let wel op: wij cateren alleen voor bedrijven, dus niet privé.

The best food & drinks for your event Contact us now