Een geslaagd festival staat of valt onder meer met het aanbod van eten en drinken. Keuzevrijheid voor uw gasten, maar ook kwaliteit van de hapjes en de drankjes speelt hierbij een voorname rol. Bij Eventcateraar.nl weten we dankzij onze jarenlange ervaring inmiddels wat er komt kijken om goede catering op festivals te verzorgen. Het maakt daarbij niet uit of het om een klein of groot evenement gaat.

Want voor hoeveel gasten er eten en drinken moet worden verzorgd is uiteindelijk niet belangrijk. Als organisator wilt u namelijk vooral dat de kwaliteit in orde is. Daarom werken wij met de beste cateringpartners, goed verzorgde (nieuwe) apparatuur en uiteraard gastvrij en enthousiast personeel. Daarbij is het ook mogelijk om onze catering voor festivals precies volgens uw wensen in te richten.

Evenementen cateraar met concepten op maat

Ieder evenement – ieder festival – is anders. Vaak wordt er gekozen voor een bepaald thema of een bepaalde muziekstijl. Zaak is dan om de catering voor festivals af te stemmen op de behoefte van de bezoekers. Om daarin te voorzien, kunt u bij ons terecht voor concepten op maat. Aan de hand van uw ideeën en eisen stellen wij een uniek, op maat gemaakt cateringconcept op.

Zo is het mogelijk om te kiezen voor foodtrucks, die verspreid over het festivalterrein staan. Deze kunnen worden aangekleed en ingericht zodat het uiterlijk overeenkomt met het thema van het festival. Dit alles bespreken we uiteraard op voorhand, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En zodat wij weten wat u vraagt en hoe we dat het beste kunnen vormgeven.

Vegetarische en veganistische catering voor festivals

De hapjes en de drankjes: dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Een broodje warm vlees of een versgebakken pizza is bij catering op festivals niet weg te denken, maar er is veel meer mogelijk. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor veganistisch of vegetarisch eten. We zorgen er dan voor dat een aantal standjes of foodtrucks geheel vleesvrij zijn.

Ook andere dieetwensen nemen we mee in het plan op maat dat we vooraf opstellen. Voor gasten met allergieën kunnen we zorgen voor glutenvrij of lactosevrij eten. En wat het ook wordt – met of zonder vlees – de aandacht voor het totaalplaatje is er niet minder om. De lat ligt hoog. Onze cateringexperts hebben oog voor detail en zorgen gegarandeerd voor een geslaagd event.

Ervaren catering voor festivals inhuren

Eventcateraar.nl beschikt over ruime ervaring in het cateringvak. Dankzij ons uitgebreide netwerk van goede leveranciers en partners maken we altijd iets bijzonders van de catering voor festivals of andere zakelijke evenementen (dus niet privé). Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u vragen? Bel dan naar 036 303 54 00, of stuur een mailtje: info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now