Een vergadering kan soms een saaie bedoening zijn. Niet altijd natuurlijk, maar dat neemt niet weg dat de aanwezigen soms wel een opkikker kunnen gebruiken. Zeker wanneer er lange tijd achter elkaar wordt vergaderd over belangwekkende zaken. Met goede catering kunt u uw vergaderingen uit de sfeer van verplichting halen. Wij helpen u daar graag bij.

Eventcateraar.nl heeft zeer ruime ervaring met het verzorgen van catering tijdens grote evenementen, feesten en ook vergaderingen. Dankzij ons uitstekende netwerk van partners zijn wij in staat om op ieder vlak kwaliteit te bieden. Niet alleen de hapjes en drankjes zijn vers en smaakvol, maar ook ons gastvrije en enthousiaste personeel (en de keukenapparatuur) zijn van een hoog niveau.

De lekkerste broodjes en drankjes tijdens vergaderingen

Vergaderen doet u waarschijnlijk meestal overdag. Dat wil zeggen dat we de catering daarop afstemmen. In de meeste gevallen komt dat neer op broodjes, koffie, thee en fruit. Dat wil echter niet zeggen dat het niet anders kán. Heeft u een heel ander idee voor de catering tijdens vergaderingen van uw bedrijf? Laat het ons gewoon weten, dan denken we met u mee.

Bij Eventcateraar.nl zijn we er namelijk trots op dat we nooit in hokjes denken. Wij bedenken graag bijzondere cateringconcepten, indien gewenst met extra aankleding. Goede catering is namelijk altijd maatwerk, want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom bespreken we op voorhand met u wat uw wensen zijn, zodat we daar goed op kunnen inspelen.

Vegetarische catering bij vergaderingen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met specifieke dieetwensen. Wilt u dat de hapjes tijdens uw vergaderingen geheel vegetarisch of veganistisch zijn? Geen probleem. Ons personeel creëert in dat geval moeiteloos een speciale hapjeskaart zonder vlees en/of dierlijke producten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor mensen met gluten- of lactose-intolerantie. Geef het door, dan houden wij er rekening mee.

U mag er altijd van uitgaan dat het eten en drinken op originele en smaakvolle wijze wordt gepresenteerd. En is er iets toch niet naar wens, dan spelen wij daar meteen op in. Op die manier maken wij  van vergaderen een feestje, ongeacht de lengte of het onderwerp! U zal namelijk zien dat goed eten en drinken ook een positief effect heeft op de betrokkenheid van alle aanwezigen.

Hapjes en drankjes bestellen voor de vergadering

Bent u op zoek naar een partij die de catering kan verzorgen tijdens uw vergaderingen? Neem dan contact op met een van onze mensen. Die vertellen u graag alles over de mogelijkheden en nemen met u uw specifieke wensen door. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar als leverancier tijdens bedrijfsopeningen, festivals en andere (feestelijke) aangelegenheden. Meer weten? Bel dan naar 036 303 54 00, of mail: info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now