De organisatie van een uitgebreid diner voor een flinke groep gasten: ga er maar aanstaan. De voorbereidingen, de aankleding, het eten zelf, de drank – alles moet kloppen en van hoge kwaliteit zijn. Eventcateraar.nl neemt u het werk met liefde uit handen. Met onze catering wordt uw (zakelijke) diner een feest om nooit meer te vergeten.

Dankzij jarenlange ervaring in het vak weten we wat goed werkt bij het verzorgen van de catering voor een geslaagd diner. We werken met de beste partners, die het etentje naar een ongekend hoog niveau tillen. Gezamenlijk zorgen we voor de beste ingrediënten, bijpassende wijnen (en andere drank) en topkoks die weten wat smaakvol is. Het enige waar u zich om hoeft te bekommeren, zijn uw gasten.

Unieke catering boeken voor een bedrijfsdiner

Uiteraard staat bij onze catering voor uw diner kwaliteit voorop. Niet alleen de kwaliteit van het eten en het drinken, maar ook van het aanwezige personeel. U kunt rekenen op enthousiaste en kundige medewerkers, die het uw gasten graag naar de zin maken. Die kwaliteit komt ook tot uiting in de manier waarop we uw diner aankleden. Maatwerk is daarbij de standaard.

Vooraf spreken we met u uw wensen door. Aan de hand daarvan bedenken wij een uniek concept voor de catering van het diner. Dat kan in Aziatische sferen zijn, of ‘gewoon’ heerlijk Nederlands. U zegt het maar. U kunt er hoe dan ook zeker van zijn dat het eten op originele en smaakvolle wijze aan uw gasten wordt gepresenteerd, met behulp van de beste apparatuur.

Topniveau walking dinner of live cooking show bestellen

Een uniek concept betekent dat we de catering voor uw diner afstemmen op uw wensen. Wilt u uw gasten tijdens het eten vermaken, kies dan voor een live cooking show. De kok bereidt dan à la minuten de lekkerste gerechten, die meteen aan tafel worden geserveerd. De genodigden krijgen zo letterlijk een ‘kijkje in de keuken’. Succes (en stof tot napraten) gegarandeerd!

Ook een walking dinner behoort tot de opties. Hierbij zijn de aanwezigen niet aan een plek gebonden, maar zijn ze vrij om per gang van plaats te wisselen. Groot voordeel hiervan is dat iedereen de gelegenheid krijgt om meerdere mensen te spreken. Ideaal bij een diner waar netwerken en kennismaken vooropstaat.

Vegetarische catering voor uw diner inhuren

Bij Eventcateraar.nl houden we altijd zeer nadrukkelijk rekening met uw eisen en wensen. Wilt u geen vlees bij de catering voor uw diner? Dan zorgen wij voor een geheel vegetarisch (of veganistisch) aanbod van eten. Ook houdt de kok uiteraard rekening met allergieën of intoleranties van genodigden. Wilt u daar iets meer over weten, of heeft u een andere vraag?

Bel ons dan even op 036 303 54 00, of neem contact op via e-mail: info@eventcateraar.nl. Let echter op: onze services zijn niet te boeken voor privé events.

The best food & drinks for your event Contact us now