Catering bedrijfsopening

Bent u op zoek naar de beste catering voor een bedrijfsopening? Naar hapjes en drankjes van de beste kwaliteit én een verzorgde presentatie? Dan bent u bij Eventcateraar.nl op de juiste plek. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat de catering een van de belangrijkste onderdelen van een geslaagd evenement is. Maak van uw bedrijfsopening dus iets onvergetelijks!

In samenwerking met de beste cateringpartners zorgen wij ervoor dat alles tip-top in orde is. Dat wil zeggen: goed eten, lekker drinken en de beste apparatuur, die uiteraard goed wordt verzorgd. Dit alles wordt extra kracht bijgezet door het goed opgeleide personeel. Deze enthousiaste en gastvrije professionals zorgen ervoor dat de catering tijdens uw bedrijfsopening stof tot napraten zal geven.

Een bedrijfsopening organiseren: scoor met goede catering

De organisatie achter een bedrijfsopening is enorm veel werk. Dat begint bij het opstellen van een gastenlijst en eindigt vaak bij het invullen van de details. Vaak is ook de catering bij de bedrijfsopening één van die details, en eigenlijk is dat doodzonde. Door écht aandacht te besteden aan de hapjes en de drankjes laat u namelijk meteen zien waar u voor staat. Dat u waarde hecht aan kwaliteit.

Wij nemen dan ook met alle liefde alle taken rondom de catering op ons. Wij zorgen niet alleen voor het beste eten, maar bedenken ook in samenspraak met u een concept op maat. Denk hierbij aan de aankleding en leuke extra’s. Dat doen we altijd in samenspraak met u – we gaan eerst met elkaar in gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Aan de hand daarvan bedenken we dan een uniek concept.

Eindeloze mogelijkheden met catering tijdens bedrijfsopening

Zo’n uniek concept kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heus foodtruckfestival op uw eigen bedrijfsterrein? Of een live cooking show in combinatie met een walking dinner? Het is ook mogelijk om één enkele foodtruck te bestellen, die speciaal wordt ingericht naargelang uw wensen. Een mobiele pizzakar bijvoorbeeld.

Het spreekt voor zich dat we daarbij ook altijd rekening houden met de dieetwensen van uzelf en van uw gasten. U kunt bij ons dus ook terecht voor vegetarische en veganistische catering, of glutenvrije of lactosevrije hapjes. De invulling van het evenement is natuurlijk volledig aan u, maar wij zorgen ervoor dat alles omtrent eten en drinken tot in perfectie wordt uitgevoerd.

Hapjes en drankjes bestellen voor een bedrijfsopening

Heeft u binnenkort een bedrijfsopening (privé is niet mogelijk) en bent u op zoek naar een ervaren partij die de catering voor u verzorgt? Laat ons dan weten hoe wij daar voor u invulling aan kunnen geven. Onze experts gaan graag voor u aan de slag om er een onvergetelijke dag van te maken. U kunt daarvoor bellen naar 036 303 54 00, of een mail sturen naar info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now