Een receptie is een feestelijke aangelegenheid die u niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw gasten het weken, zo niet maanden later nog steeds over uw geweldige evenement hebben? Precies: met goede, kwalitatief hoogwaardige catering. Catering die de receptie kracht bijzet door middel van goed eten en drinken, én een passend concept.

Bij Eventcateraar.nl is dat onze tweede natuur. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels wat wel en niet werkt tijdens een groot evenement. Wij werken samen met de beste cateringpartners, die stuk voor stuk kwaliteit leveren. Doordat wij dat lat hoog leggen, bent u als organisator van een evenement verzekerd van het allerbeste tijdens uw receptie.

Unieke op maat gemaakte catering concepten voor uw receptie

Het verzorgen van de catering kan op vele manieren. U kunt schalen met broodjes laten komen, of een ‘standaard’ koud buffet laten opdienen. Daar is niks mis mee, maar een beetje mainstream is het wel. Als organisator van een receptie mag u wat ons betreft verwachten dat de catering op smaakvolle en originele wijze aan uw gasten wordt gepresenteerd.

We werken daarom samen met de beste partners, maar willen ook van u weten wat u voor ogen heeft. Voorafgaand aan het evenement bespreken we uw wensen, zodat we daarop kunnen inspelen. Kiest u misschien een exclusief diner, klaargemaakt door een topkok? Live cooking? Of wat te denken van een geheel eigen foodfestival, inclusief foodtrucks en mobiele koffiebar? Het kan allemaal, want maatwerk is bij ons de standaard.

Culinaire hapjes of andere lekkernijen bestellen

Wat voor type catering u ook voor uw receptie kiest, bij ons heeft u een aantal garanties. Zo werken onze cateringpartners met de beste apparatuur, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, en vriendelijk en gastvrij personeel. En uiteraard houden we ook zeer nadrukkelijk rekening met de eet- en dieetwensen van u en uw gasten. Verwacht u veel vegetariërs? Geen probleem, wij zorgen voor een passend foodconcept.

Organiseert u een evenement voor mensen die voornamelijk diervrije producten eten? Ook dan bent u bij Eventcateraar.nl aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een geheel veganistische barbecue met heerlijk geroosterde groenten? Als u gebruikmaakt van onze cateringservice voor uw receptie (let op: alleen zakelijk, niet privé) zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kwalitatief hoogwaardige catering voor uw receptie

Dankzij onze catering wordt uw receptie een evenement om nooit meer te vergeten voor uw gasten. Wij leveren niet alleen de beste producten, maar denken ook met u mee over een concept op maat. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u zelf al een leuk idee? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op 036 303 54 00, of via e-mail: info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now