Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een seminar en wilt u uw gasten een écht bijzondere dag bezorgen? Dan is het zaak om bij de invulling van het programma te streven naar uniciteit. Wat sprekers gaan vertellen is uiteraard niet aan u, maar op alles daaromheen kunt u wel invloed uitoefenen. De catering tijdens uw seminar bijvoorbeeld.

De presentatie van de hapjes en de drankjes, de aankleding van het geheel: met catering kunt u indruk maken op uw gasten. Bij Eventcateraar.nl zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij het belang van kwalitatief hoogwaardige catering als spil van uw seminar. Goed eten en drinken werkt immers sfeerverhogend.

Buffet of fingerfood catering: alles is mogelijk

Afhankelijk van het thema van het seminar kunt u kiezen voor verschillende soorten catering. Wilt u alleen een lekkere lunch verzorgen, of wordt een dagvullend programma afgesloten met een walking dinner? Of wat te denken van een live cooking show om een lange, intensieve dag te beëindigen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan u.

Uiteraard bespreken we altijd op voorhand gezamenlijk de inhoud van de dag, waarbij uw wensen leidend zijn. Wij stellen vervolgens een op maat gemaakt cateringconcept op, dat aansluit op wat u in gedachten heeft. Niks is daarbij te gek: van halal catering tot high tea catering, en van fingerfood tot een koud buffet – dankzij onze uitstekende partners kunnen wij het voor u regelen.

Vegetarische of veganistische catering op uw seminar

De laatste jaren zien we dat de vraag naar vegetarisch en ook veganistisch eten op evenementen fors toeneemt. Uiteraard kunt u ook daarvoor bij ons terecht. We houden uitdrukkelijk rekening met speciale dieetwensen van uw gasten. Bent u van plan om het eten op uw seminar geheel vegetarisch te houden? Wij regelen het voor u.

Dat doen we uiteraard zonder in te boeten aan kwaliteit. Want wat uw wensen en eisen ook zijn, wij zorgen voor eten en drinken van de beste kwaliteit, voor goed verzorgde apparatuur en enthousiast, kundig en gastvrij personeel. Ook oog voor detail vinden we belangrijk – de wijze van presenteren moet passen bij uw evenement. Maatwerk is bij ons de standaard.

Foodtruck voor een seminar boeken bij onze specialisten

Heeft u specifieke ideeën over de invulling van de catering voor uw seminar? Laat het ons weten! Onze adviseurs gaan samen met u bekijken hoe we uw evenement (let op: niet privé) op passende wijze kunnen vormgeven. Het is bij ons zelfs mogelijk om diverse soorten foodtrucks (Aziatisch, koffie, pizza’s etc…) in te huren, die – indien gewenst – geheel worden afgestemd op het thema van het evenement.

Om alle mogelijkheden te bespreken kunt u bellen naar 036 303 54 00, of mailen: info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now