Organiseert u binnenkort een barbecue voor uw bedrijf en wilt u daar écht iets bijzonders van maken? Door de catering voor uw bedrijfs bbq uit te besteden, verzekert u zich ervan dat het in goede handen is. Eventcateraar.nl beschikt over jarenlange ervaring en werkt samen met de beste cateringleveranciers. Hierdoor maken wij van ieder bedrijfsevenement (niet privé) een succes.

Bij de catering voor een bedrijfs bbq komt namelijk heel wat kijken. Ga maar na: het eten moet van goede kwaliteit zijn, er moet genoeg drank zijn en ook de aankleding is niet onbelangrijk. Om indruk te maken op alle gasten, is het cruciaal dat alles tot in de puntjes georganiseerd is. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door middel van een uniek cateringconcept, dat precies past bij de identiteit van uw bedrijf.

Een geheel verzorgde bbq op locatie met kok

Het verzorgen van de catering voor een bedrijfs bbq betekent dat er niks aan het toeval wordt overgelaten. De producten (eten en drinken) zijn van hoge kwaliteit, de apparatuur (barbecues) zijn goed verzorgd en het aanwezig personeel is enthousiast en gastvrij. Het is ook mogelijk om een kok in te huren, die voor u de barbecue verzorgt. Gasten hebben daardoor meer tijd om met elkaar te praten en/of gezellig te borrelen.

Onze geheel verzorgde catering voor uw bedrijfs bbq is volledig naar wens in te richten, afhankelijk van wat u voor ogen heeft. Wij bedenken bijzondere concepten, zoals een barbecue in Mediterrane stijl, of op zijn Aziatisch. Het eten wordt daarop aangepast en ook de aankleding van het evenement zal per uniek concept verschillen. Maatwerk is bij ons de standaard.

Vegetarische of veganistische catering voor uw bedrijfs bbq

Bij catering voor een bedrijfs bbq wordt gauw gedacht aan kilo’s gegrild vlees. Dat is uiteraard mogelijk, maar de laatste jaren is een geheel vegetarische of veganistische barbecue sterk in opkomst. Bij Eventcateraar.nl zorgen wij ervoor dat ook uw vegetarische of veganistische bedrijfs bbq zal slagen. Want alhoewel een barbecue standaard wordt geassocieerd met (veel) vlees, is er ook zonder vlees heel veel mogelijk.

Wij werken namelijk met de beste en lekkerste vleesvervangers, frisse salades en heerlijke sauzen om dat alles te vergezellen. Combineer dat met knapperige en verse groenten van de grill en u zal de biefstuk, kipspiesjes en hamburgers geen moment missen! Indien gewenst kan de catering voor de vegetarische of veganistische bedrijfs bbq ook vanuit een hippe foodtruck verzorgd worden.

Een ervaren cateraar voor uw bedrijf inhuren

Wanneer u kiest voor onze catering voor uw bedrijfs bbq bent u verzekerd van goed eten, oog voor detail en een op maat gemaakt concept. Wilt u weten wat dat voor u betekent, of wat onze specialisten allemaal voor u kunnen bedenken? Bel ons dan even op 036 303 54 00, of stuur een mailtje naar info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now