Bij de organisatie van een evenement of bedrijfsfeest komt veel kijken. De catering is daar een belangrijk onderdeel van. Een lastig onderdeel bovendien, want het spreekwoord ‘zoveel mensen, zoveel wensen’ gaat zeker in dit geval op. De een houdt niet van kaas, de ander eet geen vlees en weer een ander heeft last van een glutenallergie. Dat maakt het voor u als organisator lastig.

Eventcateraar.nl neemt u dat lastige werk uit handen. Wij houden zeer nadrukkelijk rekening met de dieetwensen van uw gasten. Zo is onze catering van glutenvrij eten de laatste jaren sterk in opkomst. Om daaraan tegemoet te komen, mijden onze cateringpartners simpelweg voedingswaren waar gluten in zitten. Zo weet u zeker dat iedere gast zorgeloos kan genieten van de lekkerste hapjes.

Glutenvrij eten op uw bedrijfsevenement of -feest

Eventcateraar.nl beschikt inmiddels over de nodige ervaring met het organiseren van catering voor feesten en evenementen. We merken vaak dat organisatoren die de catering voor glutenvrij eten uitbesteden, zich zorgen maken over de kwaliteit. Een fors aantal producten valt immers af, waardoor het risico bestaat dat de hapjes saai en weinig divers zijn.

Bij onze catering van glutenvrij eten hoeft u daar echter niet bang voor te zijn. De koks zorgen voor een gevarieerd aanbod van heerlijke hapjes en drankjes, die voldoen aan de gestelde dieetwensen. Het eten is dus van hoge kwaliteit – glutenvrij of niet – en wordt bereid met de beste apparatuur. Uiteraard zorgt het enthousiaste en gastvrije personeel ervoor dat uw evenement een gebeurtenis wordt om nooit meer te vergeten.

Catering van glutenvrij eten: de mogelijkheden zijn eindeloos

U hoeft er dus niet over in te zitten dat de catering van glutenvrij eten een geslaagd etentje in de weg staat. Ook zonder producten zonder glutenvrije ingrediënten zijn de mogelijkheden nog altijd talrijk. En dan niet alleen op het gebied van de hapjes en de gerechten, maar ook qua aankleding. Wij bedenken graag een bijzonder concept op maat, dat aansluit op uw wensen en ideeën.

Om daarvoor te zorgen gaan we vooraf met u in gesprek. We nemen uw eisen door en stellen vervolgens een op maat gemaakt cateringplan op. We kunnen bijvoorbeeld ook zorgen voor een geheel vegetarische of veganistische barbecue, het inhuren van foodtrucks, elegante (glutenvrije) diners of opwindende live cooking shows. De mogelijkheden zijn eindeloos, de keuze is aan u.

Catering van glutenvrij eten voor bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties (dus niet privé) kunnen bij ons terecht voor het inhuren van hoogwaardige catering van glutenvrij eten. Heeft u verder nog andere specifieke wensen of bijvoorbeeld geweldige ideeën voor een knallend themafeest? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag. U kunt ons bellen (036 303 54 00), maar mailen mag ook: info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now