Bent u op zoek naar geheel verzorgde catering op locatie waarbij u zelf bepaalt hoe en wat? Eventcateraar.nl levert topkwaliteit foodproducten voor bedrijfsevenementen. Ons enthousiaste en gastvrije personeel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, ongeacht wat uw specifieke wensen zijn. Van een lopend buffet tot een exclusieve borrel: wij nemen u met plezier al het werk uit handen.

Daarbij zorgen we ervoor dat onze catering op locatie aansluit op de identiteit van uw bedrijf. Een formele, zakelijke bedrijfsborrel is immers iets anders dan een gezellige dansavond met uw eigen personeel. Met onze bijzondere concepten zit u daarom altijd goed. Een foodtruck nodig? Louter vegetarisch of veganistisch eten? U vraagt, wij draaien.

Een cateraar op locatie die rekening houdt met dieetwensen

Catering op locatie is voor ons meer dan alleen dan het verzorgen van goed eten en drinken. Alles moet kloppen. Denk aan de aankleding van uw evenement, of de stijl waarin alles wordt gepresenteerd. Om dat te garanderen, denken wij graag met u mee over concepten op maat. Zo geeft u uw bedrijfsfeest of -borrel net wat meer cachet.

Dieetwensen zijn uiteraard altijd leidend. Onze catering op locatie is zeer flexibel in te richten. Ontvangt u gasten die geen vlees eten, of veganistisch zijn? Geen probleem. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een overheerlijk buffet zonder dierlijke producten. Zelfs een geheel vegetarische barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Een foodtruck op locatie inhuren

Een populaire manier om de catering op locatie te verzorgen is de foodtruck – helemaal van nu en bovendien volledig aan uw wensen aanpasbaar. Ook wanneer u kiest voor een opvallende foodtruck van Eventcateraar.nl, bent u uiteraard gewoon verzekerd van de beste apparatuur en vriendelijk, gastvrij personeel. Met een foodtruck op locatie wordt uw feest of borrel gegarandeerd  een succes.

Het thema van de foodtruck kunt u helemaal zelf bepalen. Uiteraard doet u dat in samenspraak met ons, zodat wij u kunnen wijzen op leuke extra’s. Denk daarbij aan de aankleding van de foodtruck, of een in het oog springend maatwerkconcept. Goede koffie nodig? Kies dan voor een koffiefoodtruck. Fan van Thais eten? Huur dan een prachtig vormgegeven Thaise foodtruck in.

Hapjes en drankjes op locatie voor bedrijven boeken

Organiseert u binnenkort een luxueus diner, een bedrijfsfeest, een borrel of een andere gelegenheid die niet onopgemerkt voorbij mag gaan? Met onze catering op locatie weet u zeker dat het voor de volle 100 procent in orde komt. Wij zorgen voor de beste kwaliteit eten en drinken, gekwalificeerde en vriendelijke mensen, én die belangrijke persoonlijke touch.

Wilt u meer weten over onze catering op locatie voor bedrijven en commerciële partijen? Vraag ons naar alle mogelijkheden door te bellen naar 036 303 54 00, of stuur een e-mail naar info@eventcateraar.nl. Let op: wij cateren niet bij privé events.

The best food & drinks for your event Contact us now