Een gezellige borrel is niet compleet zonder goede catering. Bedrijven die indruk willen maken op hun gasten, zorgen er dan ook voor dat alles piekfijn geregeld is. Bij Eventcateraar.nl bent u daarvoor aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide ervaring met het organiseren van de catering op een borrel, maken wij van iedere gelegenheid een bijzondere happening.

De kwaliteit van de (verse) hapjes en heerlijke drankjes staat daarbij uiteraard voorop. Maar een borrel is pas geslaagd als erover wordt nagepraat door uw gasten. Goede catering draagt daar voor een belangrijk deel aan bij. Door voor goed eten te zorgen, maar ook door een passend cateringconcept te bedenken – een concept dat aansluit bij uw eisen en wensen.

Catering voor uw borrel met een hippe foodtruck

Natuurlijk, u kunt altijd kiezen voor de welbekende Hollandse snack om uw gasten mee te verblijden. Een bitterbal, een vlammetje of een kaassoufflé bijvoorbeeld. Het zijn de borrelhapjes die het van oudsher goed doen en nog altijd een favoriet zijn van veel van onze klanten. Maar vergis u niet, met de catering voor uw (bedrijfs)borrel is nog veel meer mogelijk!

Wat dacht u van een eigen foodtruckfestival, om maar eens iets te noemen? Uw gasten lopen van foodtruck naar foodtruck, terwijl ze ondertussen een praatje maken, genieten van een drankje en van allerlei verschillende keukens kunnen proeven. Of kies voor een speciaal (vegetarisch of veganistisch) buffet, zodat mensen zelf kunnen kiezen wat ze eten, en wanneer.

Gezellige borrelhapjes of een cooking show: alles kan

Wat de wensen of voorkeuren met betrekking tot de catering voor uw borrel ook zijn, wij maken het mogelijk. We bespreken vooraf met u wat de insteek is en bedenken vervolgens een uniek cateringconcept, dat aansluit op wat u voor ogen heeft. Het spreekt voor zich dat al onze concepten leunen op eten en drinken van hoge kwaliteit, goed verzorgde apparatuur én de inbreng van ons gastvrije en enthousiaste personeel.

Uiteraard houden wij ook zeer nadrukkelijk rekening met de dieetwensen van u en uw gasten. Zo is het mogelijk om – naast standaard snacks – vegetarische of veganistisch borrelhapjes te bestellen. De catering voor uw borrel is dus op allerlei manieren vorm te geven, afhankelijk van het budget en wat u precies in gedachten heeft.

Kies voor maatwerk catering voor uw borrel

Bent u benieuwd hoe wij de catering voor uw borrel onvergetelijk kunnen maken? Wat onze cateringexperts allemaal voor u in petto hebben? We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Bel daarvoor naar 036 303 54 00, of stuur een mailtje naar info@eventcateraar.nl. Houd er echter rekening mee dat wij alleen cateren bij zakelijke evenementen, dus niet bij privéaangelegenheden.

The best food & drinks for your event Contact us now