U organiseert een congres. Hoe zorgt u er dan voor dat uw gasten niet na één week alweer vergeten zijn wat ze gedaan hebben? Het antwoord op die vraag is eenvoudiger dan u denkt. Uiteraard moet de invulling van het dagprogramma kloppen, maar uiteindelijk zijn het de extra’s die zo’n evenement onvergetelijk maken. Goede catering kan daarbij een groot verschil maken.

Bij Eventcateraar.nl weten we dankzij onze jarenlange ervaring hoe de vork in de steel zit. Catering op een congres is bij veel organisatoren een ondergeschoven kindje en dat is een gemiste kans. Want zeg nou zelf, een heerlijk lunchbuffet met verse producten is toch heel iets anders dan het overbekende kleffe broodje het ham of kaas? Zorg dus dat u opvalt – stand out in the crowd.

Congres catering met een dikke plus

Catering is bij uitstek de manier om uw congres extra cachet te geven. Hoe we dat doen, is voor een groot deel afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. U kunt ons laten weten wat uw ideeën zijn, waarna wij een passend concept bedenken. Zaken als kwaliteit – van eten en drinken, maar ook van personeel en apparatuur – staan daarbij uiteraard voorop. Alles moet kloppen.

Wij verwachten niet alleen veel van onze medewerkers, maar ook van onze partners die de catering op uw congres verzorgen. U kunt ervan uitgaan dat al het eten en drinken op uw congres op passende en smaakvolle wijze wordt gepresenteerd. Het maakt daarbij niet uit of u een koud saladebuffet in gedachten heeft, of een vegetarisch of veganistisch walking dinner. Alles is mogelijk.

De foodtruck: de ultieme smaakmaker van uw evenement

Bij het nadenken over catering op een congres is het zaak om buiten de gebaande paden te treden. Bedrijven kiezen bijvoorbeeld steeds vaker voor een foodfestival op eigen terrein, compleet met in stijl aangeklede foodtrucks en liveoptredens van muzikanten. Uiteraard moet dat wel bij passen bij het thema van het evenement, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Maatwerk is bij ons de standaard.

De foodtrucks van onze partners kunnen op vele verschillende manieren worden ingezet. Misschien wilt u alleen een goede mobiele espressobar inhuren? Ook dat is mogelijk. Wij houden daarbij overigens altijd zorgvuldig rekening met de dieetwensen van uzelf en uw gasten. Het maakt ons niet uit of u een luxe diner of juist een laagdrempelige, verse lunch wilt presenteren.

Catering op maat voor een geslaagd congres

Onze catering voor bedrijven (dus niet privé!) biedt u mogelijkheden te over. Heeft u een goed idee voor de catering op uw congres en bent u benieuwd hoe wij daar invulling aan kunnen geven? Bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs door even te bellen naar 036 303 54 00, of stuur een e-mail: info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now