Koffie op locatie, een speciaal aangeklede Thaise ‘foodstall’ of een rijdende pizzawagen? Met foodtrucks kunt u vele kanten op. Het is dé manier om uw bedrijfsfeest of -evenement de kick te geven waar u naar op zoek bent. De catering doen met foodtrucks is helemaal van deze tijd en biedt ook nog eens tal van mogelijkheden om af te wijken van de gebaande paden.

Wat zeg nou zelf, wat is er leuker dan een foodtruckfestival op uw eigen (bedrijfs)terrein? Dat creëert niet alleen een geweldige sfeer, maar zorgt ook voor een groot aanbod van verschillende hapjes en drankjes. Catering door middel van foodtrucks betekent namelijk dat u zelf kunt bepalen welke keukens u kiest. Zo is er altijd gegarandeerd voor ieder wat wils om uit te kiezen.

Foodtruck inhuren voor catering op bedrijfsfeest

Catering met uiteenlopende foodtrucks is een manier om het anders te doen, maar er komt wel het nodige bij kijken. Het zelf zoeken, boeken en begeleiden van al die verschillende partijen is immers een tijdrovende klus. Bij Eventcateraar.nl nemen we u echter graag het zware werk uit handen. Wij regelen alles, van contact met leveranciers tot de organisatie ter plekke. U kunt dus rustig achteroverleunen.

Het is daarbij wel belangrijk om te vermelden dat we altijd eerst met u om de tafel gaan zitten. We nemen uw wensen door en luisteren naar uw ideeën. Daarmee in het achterhoofd stellen we een op maat gemaakt concept op, dat past bij de identiteit van uw bedrijf. Strikt zakelijke catering met foodtrucks voor belangrijke buitenlandse gasten is immers iets heel anders dan een ongedwongen bedrijfsfeest met eigen personeel.

Catering met foodtrucks op locatie

Wanneer u kiest voor onze catering wilt u uiteraard ook honderd procent zeker weten dat de kwaliteit van de hapjes en de drankjes goed is. Om dat te garanderen, werken wij enkel samen met de beste cateringpartijen. Het eten is daardoor altijd van hoge kwaliteit, de apparatuur is goed verzorgd en het personeel is enthousiast en gastvrij. Alles moet kloppen.

Het spreekt voor zich dat er bij het inhuren van de foodtrucks ook wordt gekeken naar dieetwensen. Het is mogelijk om enkel vegetarisch of veganistisch eten te bestellen, maar ook gluten- of lactosevrij behoort tot de opties. Groot voordeel van catering met foodtrucks is dat u dit ook per truck kunt bepalen. Hierdoor weet u zeker dat er voor al uw gasten een lekker hapje of drankje bij is.

Foodtruck bestellen met concept op maat

Heeft u al een prachtig idee over de inrichting van uw bedrijfsfeest of -evenement? Laat het ons weten, dan gaan wij kijken hoe wij daar verder invulling aan kunnen geven. Let op: Onze catering (met of zonder foodtrucks) is alleen zakelijk in te huren, dus niet voor privé events. Meer weten? Bel ons op 036 303 54 00 of mail naar info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now