Het vinden van cateringpartijen die ook goed vegetarisch eten kunnen leveren is niet eenvoudig. Veel bedrijven richten zich met hun hapjes en drankjes op een publiek dat alles eet, dus ook vlees. Bij Eventcateraar.nl bent u echter ook aan het juiste adres voor catering van vegetarisch eten. Wij verzorgen hapjes en drankjes voor bedrijven en organisaties (dus niet privé) die van een feest iets speciaals willen maken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak beschikken we over een netwerk van de beste cateringpartijen. Hierdoor kunnen we onze services zeer gericht afstemmen op uw persoonlijke wensen en eisen. Dus niet alleen voor vegetarische catering, maar bijvoorbeeld ook voor veganistische of glutenvrije producten. We houden rekening met alle dieetwensen.

Vegetarische cateraar die hoge kwaliteit levert

Een geslaagd evenement staat of valt grotendeels met de kwaliteit van de hapjes en de drankjes. Onze catering van vegetarisch eten is daarom altijd tot in de puntjes verzorgd. Het eten is van de hoogste kwaliteit en maakt van uw evenement iets bijzonders. Uiteraard werken we daarnaast met de beste en modernste apparatuur en wordt alles in goede banen geleid door enthousiast en gastvrij personeel.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geheel vegetarische barbecue, of een live cooking show door een gerenommeerde topkok. Het inhuren van onze catering voor vegetarisch eten betekent dus niet alleen dat wij rekening houden met uiteenlopende dieetwensen, maar ook dat het thema aansluit op de identiteit van uw bedrijf. Daarbij houden we altijd oog voor detail, want die maken het verschil.

Catering inhuren voor vegetarisch evenement

De wijze waarop de hapjes en de drankje aan uw gasten worden gepresenteerd, is erg belangrijk. Wanneer u alles rondom uw evenement goed heeft geregeld, mag u ook verwachten dat onze services van het hoogste niveau zijn. Daarom denken we altijd met u mee over de aankleding van de catering van het vegetarisch eten. Maatwerk is daarbij de standaard.

We overleggen eerst met u wat uw specifieke wensen zijn en bedenken daar vervolgens een bijzonder concept bij. Dat kan bijvoorbeeld een foodtruckfestival op uw bedrijfsterrein zijn, of catering van vegetarisch eten uit India, Thailand of Indonesië. Met behulp van ons uitgebreide netwerk van goede leveranciers is bij ons alles mogelijk.

Lekkere en goede vegetarische hapjes bestellen

Onze catering is gericht op úw wensen en ideeën, van hoge kwaliteit én indien gewenst vegetarisch. Heeft u vragen over wat we voor u kunnen betekenen, of wilt u meer weten over alle diensten die wij aanbieden? Schroom niet en neem contact op met een van onze medewerkerkers. U kunt ons bereiken op 036 303 54 00, of een mail sturen naar info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now