Catering met dieetwensen

Met onze catering voor uw event kunt u alle kanten op. Eventcateraar.nl beschikt over de ervaring en het netwerk om van ieder bedrijfsevent – we cateren dus niet privé – een ongeëvenaard succes te maken. Onderdeel daarvan is dat we nadrukkelijk rekening houden met al uw gasten. Onze catering met dieetwensen houdt dus in dat we inspelen op specifieke behoeftes en intoleranties op het gebied van eten en drinken.

Bij grote gezelschappen op een groot evenement is het een lastig karwei om het iedereen naar de zin te maken. De één zweert bij een ouderwetse bitterbal bij de borrel, terwijl de ander juist geen vlees eet. Maar ook gluten- of lactose-intolerantie komt vaak voor. In zulke gevallen is het voor u als organisator prettig om te weten dat u opties achter de hand hebt.

Vegetarische, veganistische of halal catering: het kan allemaal

Dankzij ons zeer uitgebreide netwerk van partners en leverancier is het voor ons geen probleem om ieder soort catering te verzorgen, dus ook met dieetwensen. Verwacht u op uw evenement of –feest veel vegetarische gasten? Of mensen die veganistisch zijn? Dan spelen wij daar op in. We zorgen voor hapjes die gegarandeerd vleesvrij zijn, of helemaal geen dierlijke producten bevatten. Ook voor halal catering bent u bij ons op de juiste plek.

Dat we bij uw catering rekening houden met dieetwensen, wil natuurlijk niet zeggen dat we inboeten aan kwaliteit of variatie. Catering met dieetwensen wordt steeds gebruikelijker en vormt daarom geen enkel probleem voor onze ervaren mensen en partners. Onze belangrijkste pijlers blijven daarnaast fier overeind staan: hoge kwaliteit van eten en drinken, goed verzorgde apparatuur en de aanwezigheid van gastvrij en vriendelijk personeel.

Al uw dieetwensen vooraf doorgeven

Om te garanderen dat we bij de catering voor uw event rekening houden met alle dieetwensen, gaan we altijd vooraf met u gesprek. Aan de hand van uw specifieke wensen – niet alleen op het gebied van de hapjes en drankjes – en eisen stellen we een cateringplan op. U kunt bij ons ook kiezen voor een bijzonder concept, bijvoorbeeld met een land als thema, en extra aankleding. Maatwerk is bij ons de standaard.

Wat dacht u van een foodtruckfestival bij u op het bedrijfsterrein? Dat is een ideale manier om catering met dieetwensen vorm te geven. U kunt namelijk kiezen voor verschillende soorten hapjes per foodtruck, uiteenlopend van vegetarisch/veganistisch tot halal en van glutenvrij tot koolhydraatarm. Laat het ons vooraf weten, dan zorgen wij ervoor dat we iets spetterends bedenken!

Dé partner voor catering met dieetwensen

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw bedrijfsevent precies zo kan inrichten als u dat wenst? En die daarbij ook nog eens zeer nadrukkelijk rekening houdt met de dieetwensen van uw gasten? Kies dan voor de ervaren experts van Eventcateraar.nl. Voor meer informatie over ons en onze werkwijze kunt u ons bereiken op 036 303 54 00. Of stuur een mail: info@eventcateraar.nl.

The best food & drinks for your event Contact us now