Bent u op zoek naar een partij die voor u een geheel veganistische catering kan verzorgen? Zoek dan niet verder. Eventcateraar.nl beschikt dankzij de jarenlange ervaring over een uitgebreid netwerk van cateringleveranciers, waardoor we invulling kunnen geven aan al uw specifieke wensen. En dus ook catering met louter veganistische producten.

Het spreekt voor zich dat al het eten en de drank van de hoogste kwaliteit is. Daarnaast werkt ons enthousiaste en gastvrije personeel met de beste apparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige catering van veganistische ingrediënten. Dat wil dus zeggen: geen dierlijke producten, dus ook geen zuivel, zoals yoghurt en kwark, en eieren. We passen al het eten speciaal voor uw evenement hierop aan.

Unieke concepten voor veganistische catering

Zuivel, eieren en vlees komen er niet aan te pas, maar onze catering van veganistische producten biedt nog altijd veel mogelijkheden. Wij zorgen voor heerlijk frisse salades, verse sauzen op plantaardige basis en de lekkerste groenten. Deze kunnen op meerdere manieren worden bereid: bijvoorbeeld op de grill, in een green egg, in de pan of in de oven. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren.

Dat laatste is namelijk leidend bij ons – dat u bepaalt. We spreken daarom vooraf uw eisen door en bedenken daar vervolgens een uniek concept bij. Maatwerk is bij ons namelijk de standaard, ook bij catering die louter veganistisch is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geheel veganistisch foodfestival op uw eigen bedrijfsterrein, of foodtrucks die zich specialiseren in eten dat volledig vrij is van dierlijke ingrediënten? Alles is mogelijk.

Vleesvrije hapjes bestellen bij vegetarische cateraar

Niet alleen voor catering op veganistisch vlak bent u bij ons op de juiste plek. Ook voor vegetariërs hebben we uiteraard tal van concepten. Vegetarische catering lijkt in veel opzichten op de veganistische variant, zij het dat zuivel en (producten met) eieren hier wel aanwezig zijn. Heeft u daarnaast nog andere speciale dieetwensen voor uzelf of uw gasten, laat het ons dan even weten.

De vegetarische of veganistische catering kan uiteraard volledig worden ingericht zoals u dat wilt. Geen vlees of dierlijke producten wil namelijk niet zeggen dat fantastische publiekstrekkers als live cooking shows en walking dinners niet tot de mogelijkheden behoren. Ook voor een exclusief diner met de meest verse groente of een speciaal veganistisch buffet bent u bij ons op de juiste plek.

Vegan cateraar met ervaring inhuren

Bent u op zoek naar een goede en ervaren partner voor de catering van uw veganistisch voedsel? We bespreken graag met u de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Voor meer informatie kunt u bellen naar 036 303 54 00, of een e-mail sturen: info@eventcateraar.nl. Onze services zijn overigens alleen voor bedrijven en organisaties; op privé events zijn wij niet inzetbaar.

The best food & drinks for your event Contact us now