In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Spargel Panorama

Met lekkere hapjes en drankjes kunt u harten veroveren, dat is algemeen bekend. Toch zien we vaak dat bedrijven de catering voor hun evenement niet serieus nemen. Er ís wel eten aanwezig, maar het laat te wensen over. Een gemiste kans, want door de ‘innerlijke mens’ te verwennen kunt u bij uw gasten een onuitwisbare indruk achterlaten. Onze cateraar in Zoetermeer helpt u daar graag bij.

Het is misschien een cliché, maar bij Eventcateraar.nl draait alles om kwaliteit. Dat zeggen er wel meer, maar wij menen het. Niet alleen de ingrediënten voor onze heerlijke hapjes moeten vers en smaakvol zijn, maar ook van ons personeel verwachten we veel. Gastvrijheid en enthousiasme bijvoorbeeld, maar ook dat ze u tijdens uw event het zware werk uit handen nemen.

Cateraar met oog voor detail in Zoetermeer

Het belangrijkste werk moet daarvoor namelijk al gedaan zijn. We gaan ruim voordat uw bedrijfsfeest of –evenement begint met u in gesprek. Daar bepalen we wat u precies voor ogen heeft en hoe u de catering het liefste ziet. Onze cateraar in Zoetermeer gaat vervolgens voor u aan de slag en bedenkt een uniek concept. Een concept dat aansluit op uw wensen.

Daarbij heeft u de mogelijkheid om voor extra aankleding te kiezen, of voor een heel bijzonder concept. Denk daarbij aan een geweldige live cooking show, een hip festival van foodtrucks op úw terrein of een waanzinnig, exclusief diner van meerdere gangen. Het is maar net wat het beste past bij de genodigden die u gaat verwelkomen. Daarom is maatwerk bij ons de standaard.

Borrelhapjes bestellen in Zoetermeer

Het hoeft namelijk niet per se zo gek te zijn. Bij een ongedwongen bedrijfsborrel horen ongedwongen hapjes – simpele snacks die samengaan met een lekker drankje. Ook voor het bestellen van dit soort borrelhapjes (fingerfood) bent u bij onze cateraar in Zoetermeer op de juiste plek. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een originele snackfoodtruck.

Belangrijk om te vermelden is dat we – ongeacht uw wensen – altijd zeer nadrukkelijk rekening houden met dieetwensen. Het is mogelijk om vegetarisch te cateren, maar ook veganistisch of halal catering behoort tot de opties. Verwacht u gasten die niet tegen gluten of lactose kunnen? Geen probleem: laat het ons van tevoren weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

Kies voor een ervaren cateraar in Zoetermeer

Onze cateraar in Zoetermeer heeft oog voor detail en verliest uw wensen nooit uit het oog. U bent dus verzekerd van het allerbeste eten en drinken op uw evenement, verzorgd door ons bekwame en gastvrije personeel. Meer weten? Onze experts vertellen u er graag alles over. U kunt ons bereiken op 036 3035400. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now