In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Spargel Panorama

Het vinden van een goede cateraar voor uw bedrijfsevenement of –feest is niet eenvoudig. Zeker niet als u nooit eerder heeft samengewerkt met een externe partij die voor u de hapjes en de drankjes verzorgt. U wilt namelijk garanties – garanties dat alles tiptop in orde is en de catering precies aan uw wensen voldoet. Onze cateraar in Zeeland biedt u die.

Dat kunnen we garanderen door onze jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor beschikken we bij Eventcateraar.nl over een uitstekend netwerk van gerenommeerde partners. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat uw evenement een gebeurtenis wordt waar nog lang over zal worden nagepraat. Hoe? Door vol in te zetten op kwaliteit, op alle gebieden.

Koud en warm buffet bestellen in Zeeland

Een van de populairste manieren van catering op bedrijfsevents zijn koude en warme buffetten. De tijd van de ‘standaard’ koude schotel of de grote bakken met vlees en pasta ligt echter ver achter ons. Onze cateraar in Zeeland maakt er écht iets speciaals van. Niet dat we geen heerlijk koud of warm buffet meer kúnnen serveren, maar de opties zijn veel breder.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een live cooking show van een bekende topkok, of een exquise zevengangendiner? Of een leuke foodtruck die zich specialiseert in heerlijk fingerfood, bijvoorbeeld op z’n Thais of Italiaans? Een sushikraam? Een pizzabakker die ten overstaan van uw gasten de heerlijke, krokante pizza’s bakt? Bij onze cateraar in Zeeland zijn de mogelijkheden eindeloos.

Unieke concepten bij cateraar in Zeeland

We overleggen uiteraard altijd eerst met u. Wat zijn uw wensen en eisen? Waaraan moet onze cateraar in Zeeland hoe dan ook voldoen? Aan de hand hiervan bedenken onze experts een cateringplan op maat, waarin we vastleggen wat u voor ogen heeft. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles precies wordt uitgevoerd zoals u het ons heeft verteld.

We kunnen daarbij zorgen voor extra aankleding en houden als vanzelfsprekend ook rekening met bepaalde dieetwensen. De cateraar in Zeeland is ook beschikbaar voor volledig vegetarische of veganistische hapjes. Ons streven is daarbij altijd hetzelfde: het cateren van hoge kwaliteit eten en drinken, bereid door topkoks met goed verzorgde apparatuur. Dat alles wordt afgemaakt door het enthousiaste en gastvrije personeel.

Gerenommeerde cateraar inhuren in Zeeland

Onze bedrijfscateraar in Zeeland staat voor u klaar om iets bijzonders te maken van de hapjes en drankjes op uw bedrijfsevent (we cateren dus helaas niet privé). Bent u op zoek naar een partner die u helpt met de catering en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze professionals leggen het u graag uit in een persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken door te bellen (036 3035400) of te mailen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now