In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Van onze cateraar in Zaanstad mag u verwachten dat deze u het lastige werk uit handen neemt tijdens een evenement. Het regelen van lekkere hapjes en drankjes is namelijk een zeer tijdrovende klus. Niet alleen tijdens het evenement (of feest) zelf, maar ook op voorhand. Want hoe houdt u al uw gasten tevreden? Grote kans dat de smaken van de genodigden namelijk flink verschillen.

Dat vergt de nodige voorbereiding. Eventcateraar.nl zorgt er echter voor dat u zich nergens om hoeft te bekommeren. Wij gaan op voorhand met u om de tafel en bespreken dan wat u voor ogen heeft. Op basis van uw eisen, ideeën en wensen bedenken wij dan een concept. Zo zorgen we ervoor dat het eten en drinken op uw zakelijke evenement (we cateren niet privé) precies aan uw verwachtingen voldoet.

Kwaliteit cateraar in Zaanstad en omgeving

Onze cateraar in Zaanstad zet hoog in op kwaliteit. Kwaliteit van producten (vers, smaakvol en juist bereid), maar ook van het aanwezige personeel. De koks, die werken met moderne en goed verzorgde apparatuur, maken er iets lekkers van en het gastvrije en enthousiaste personeel geeft uw evenement nog wat extra karakter. Zo weet u zeker dat erover nagepraat zal worden.

Daar komt bij dat we uw gasten centraal stellen. Dat wil zeggen dat we rekening houden met dieetwensen, zoals vegetarisch/veganistisch en gluten- of lactosevrij eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geheel veganistische barbecue, of een live cooking show zonder vlees. Maar ook een luxe meergangendiner of een gezellig walking dinner behoren natuurlijk tot de opties.

Hapjes en drankjes in foodtrucks bestellen in Zaanstad

Een andere manier om uw evenement of feest kracht bij te zetten met onze cateraar in Zaanstad, is een foodtrucks. Of, indien het om een grote groep genodigden gaat, meerdere foodtrucks. Met deze rollende keukens kunt u namelijk vele kanten op. U kunt door ons een foodtruckfestival op eigen terrein laten organiseren, of enkel een leuke koffietruck laten komen.

Voordeel van foodtrucks is dat u eindeloos kunt variëren. Een pizzakar, een fingerfood-stalletje of een rijdende barbecuewagen? De keuze is aan u. En wat het ook wordt, wij zorgen voor een bijpassend concept, eventueel extra aankleding en originele en smaakvolle presentatie van het eten en drinken. U kunt dus alle kanten op.

Ervaren cateraar inhuren in de regio Zaanstad

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een (groot) bedrijfsevenement en bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Onze cateraar in Zaanstad staat te popelen om voor u aan de slag te gaan! U kunt ons bereiken door te mailen naar info@eventcateraar.nl, maar bellen is nog iets sneller: 036 3035400.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now