In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Fruits and vegetables.

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest op het programma, of bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een zakelijk event? En bent u daarvoor op zoek naar een goede, ervaren cateraar in Venlo en omgeving? In dat geval heeft u gevonden wat u zocht! Dankzij jarenlange ervaring weten we bij Eventcateraar.nl inmiddels dat catering een belangrijke spil is op uw evenement.

Wij kunnen het eten en drinken op allerlei manieren aankleden, afhankelijk van uw wensen. Wij cateren op kleinere events en bedrijfsborrels, maar zijn ook inzetbaar bij grote zakelijke congressen, seminars en jubilea. Samen met onze partners zorgen we er hoe dan ook voor dat er nog lang zal worden nagepraat over de heerlijke hapjes en drankjes op uw evenement.

Ervaren cateraar in Venlo en omgeving inhuren

Voordeel van de cateraar in Venlo is dat we een beroep kunnen doen op een zeer uitgebreid netwerk. Dat stelt ons in staat om tal van uiteenlopende (unieke) concepten te bedenken, waarbij geen idee ons te gek is. Daarnaast hebben door de jaren heen kunnen ervaren welke partijen wel, en welke partijen niet voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

Daardoor bent u bij ons altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Dat ziet u terug in het eten – de ingrediënten, de presentatie en de smaak – maar ook bij het personeel. Onze koks zijn goed opgeleid en beschikken over goed verzorgde, moderne apparatuur. En natuurlijk mag u van de bediening verwachten dat zij uw gasten enthousiast en gastvrij tegemoet treden.

Italiaans buffet of tapas bestellen in Venlo voor zakelijk event

U kunt bij onze cateraar in Venlo alle kanten op. Een populaire optie is het Italiaans buffet, dat vergezeld gaat van heerlijke wijnen en verfrissende aperitiefjes. Maar ook voor het bestellen van een schotel met Spaanse tapas, een festival met foodtrucks of een Aziatische fingerfood-proeverij bent u bij ons aan het juiste adres. Het is maar net waar uw event behoefte aan heeft.

Om dat helder te krijgen, gaan we altijd eerst met u in gesprek. Aan de hand van uw wensen, eisen en ideeën bedenken wij een cateringplan op maat. Dat vormt de leidraad voor onze cateraar in Venlo, die lekkere hapjes bedenkt en creëert. U weet bij ons dus altijd zeker dat al het eten en drinken is afgestemd op uw wensen. Dus ook voor vegetariërs en veganisten.

Dé evenementen cateraar van Venlo inhuren

Met onze unieke concepten, ons streven naar het allerbeste en ons uitgebreide netwerk bent u verzekerd van een geweldige dag of avond. Onze cateraar in Venlo staat te popelen om voor u iets moois te bedenken. Wat dat is? Neem daarvoor contact met ons op via 036 3035400, of stuur een e-mail naar info@eventcateraar.nl. Maar let op: wij cateren alleen voor bedrijven, dus niet privé.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now