In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Fruits and vegetables.

Bent u op zoek naar een ervaren cateraar die voor u de catering kan verzorgen van uw evenement in Utrecht of omgeving? Een partij die oog heeft voor kwaliteit, aandacht voor detail en ervaring heeft met het organiseren van geslaagde feestjes? Dan bent u bij Eventcateraar.nl op de goede plek. Wij maken van ieder zakelijk evenement een succes met onze catering, ongeacht uw eisen en wensen.

Dat doen we door kwaliteit te leveren op ieder vlak. Bij het verzorgen van hapjes en drankjes komt namelijk heel wat kijken. Voorop staat dat het eten goed moet zijn. Dáár is het u immers om te doen. Maar ook de goed verzorgde apparatuur die we gebruiken, het enthousiaste en gastvrije personeel én onze unieke concepten spelen een belangrijke rol. Alles moet kloppen, tot in de puntjes.

Luxe hapjes bestellen in Utrecht

Eventcateraar.nl heeft door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd van de beste cateringpartners. Als cateraar in Utrecht kunnen wij alles precies inrichten zoals u dat wenst. Van luxe hapjes tot Aziatisch fingerfood, en van foodtrucks tot walking dinners: alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt, zodat u zelf optimaal kunt genieten van het evenement.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u zelf geen inspraak heeft, integendeel zelfs. We gaan altijd op voorhand met u om de tafel om uw wensen, ideeën en eisen te bespreken. Onze cateringexperts luisteren aandachtig en stellen vervolgens een uniek, op maat gemaakt plan op. Dat kan een bijzonder concept zijn – denk aan een adembenemende live cooking show – of de wijze waarop het evenement wordt aangekleed. Details tellen daarbij.

Biologische cateraar in Utrecht en omgeving

De kern van een geslaagd bedrijfsfeest of -evenement is echter het eten, en het drinken. De hapjes en drankjes moeten van hoge kwaliteit zijn. Om daarin te voorzien, houden we altijd nadrukkelijk rekening met dieetwensen. Komen er vegetarische gasten? Vertel het ons, dan stellen wij de ingrediënten daarop af. Ook glutenvrij, lactosevrij of veganistisch eten is mogelijk.

Omdat steeds meer klanten bewust worden van goed eten en de herkomst daarvan, kunnen wij als cateraar in Utrecht ook een volledig biologische aanbod van het eten verzorgen. Alle hapjes zijn dan gegarandeerd ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk geproduceerd. Zo laat u aan uw gasten zien dat u hart heeft voor dierenwelzijn en milieu. En dat u van een goed feestje houdt natuurlijk.

Cateraar inhuren in Utrecht

Met onze cateraar in Utrecht zijn de opties eindeloos. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw evenement, in de breedste zin van het woord. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en hoe we de catering van uw bedrijfsevenement (dus niet privé) tot een succes kunnen maken? Laat het ons weten! Bel naar 036 3035400, of stuur een mailtje richting info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now