In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Zoekt u naar hoge kwaliteit eten en drinken voor uw bedrijfsevenement of bedrijfsfeest? Naar aparte borrelhapjes, fraai vormgegeven decoraties en enthousiast en gastvrij personeel? Voor de beste cateraar in Tilburg en omstreken bent u bij Eventcateraar.nl aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten wij precies hoe wij uw bedrijfsfeest tot een succes moeten maken.

We werken samen met de beste cateringpartners, die ervoor zullen zorgen dat alles rondom de catering piekfijn geregeld is. De koks werken met goed verzorgde apparatuur en passen de hapjes en drankjes uiteraard aan uw wensen aan. Let echter wel op: onze cateraar in Tilburg is alleen in te huren voor zakelijke aangelegenheden. We komen dus niet naar privé-events.

Buffet op maat bestellen in Tilburg

Het samenstellen van een buffet voor een bedrijfsfeest is geen eenvoudige klus. Met veel uiteenlopende gasten wilt u namelijk dat er voor ieder wat wils is. De één eet geen vlees, de ander heeft een glutenallergie en weer een ander eet geen koolhydraten. De ervaring heeft ons geleerd dat het daarom verstandig is om in te zetten op een divers aanbod van hapjes en drankjes.

Bij Eventcateraar.nl houden we om die reden altijd nadrukkelijk rekening met dieetwensen. Wij verzorgen vegetarische of veganistische buffetten, maar kunnen ook zorgen voor een cooking show met louter halal-eten. Om te bepalen wat voor uw catering in Tilburg het meest geschikt is, gaan we dan ook eerst samen uw wensen en eisen bespreken. Daar stemmen we het eten en drinken op af.

Cateraar in Tilburg met een dikke plus

Naast de hapjes en de drankjes die u kunt bestellen – die kwaliteit moet goed zijn –, hebben we ook aandacht voor de presentatie van het geheel. De koks hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat het eten op originele en smaakvolle wijze wordt gepresenteerd. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een bijzonder concept, zoals een foodtruckfestival op uw eigen terrein.

Maatwerk is bij ons namelijk de standaard. Als gezegd luisteren we eerst aandachtig naar wat u voor ogen heeft. Vervolgens stellen onze cateringexperts daar een bijzonder concept voor op. Dat kan hem zitten in extra aankleding, maar bijvoorbeeld ook in het type hapjes en drankjes. Aziatisch fingerfood of een exclusief Italiaanse diner? Onze cateraar in Tilburg regelt het voor u.

Hapjes bestellen in Tilburg en omgeving

Op zoek naar een ervaren cateraar in Tilburg en omgeving? Wij nemen u het lastige werk met alle liefde uit handen. We horen graag wat uw plannen zijn en welke rol wij daarin kunnen spelen. Neem daarvoor even contact met ons op door te bellen naar 036 3035400, of stuur een mailtje naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now