In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Assortment of baked bread and bread rolls on wooden table background

U bent ongetwijfeld weleens op een evenement van een partner of klant geweest waar de gasten niet uitgepraat raakten over het eten. Want hoe u het ook wendt of keert: goed eten – lekkere en verzorgde hapjes – maakt de tongen los. Zowel letterlijk als figuurlijk. Daarmee is het belang van goede catering meteen onderstreept. Door te kiezen voor een ervaren Cateraar in Rotterdam, gaat u voor goud.

Bij Eventcateraar.nl weten we namelijk waar Abraham de mosterd haalt. Of, beter gezegd: waar we moeten zijn voor de beste producten, de leukste ideeën en het meest enthousiaste en gastvrije personeel. We beschikken namelijk over een uitgebreid netwerk van leveranciers, die van uw bedrijfsfeest- of evenement (helaas niet privé) een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Hapjes en drankjes bestellen in Rotterdam en omgeving

Binnen onze filosofie begint een geslaagd evenement altijd bij uzelf. Wij kunnen alles verzorgen, maar u bent degene die ons de weg wijst. Daarom bespreken we vooraf wat uw wensen en ideeën zijn, zodat we daar rekening mee kunnen houden. U kent uw bedrijf immers beter dan wij en u weet wat wel en niet past. Vervolgens is het aan onze experts om daar een concept voor de catering bij te bedenken.

Maatwerk is daarbij de standaard. We houden uw eisen in het achterhoofd en bedenken daar een bijzonder cateringconcept bij. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de aankleding is afgestemd op het type evenement. Uiteraard kunt u daarbij altijd rekenen op onze hoge kwaliteitsstandaard. De gebruikte ingrediënten zijn vers en de apparatuur is goed verzorgd. We laten niks aan het toeval over.

Cateraar in Rotterdam inhuren: de foodtruck

Wie mee wil met de tijd, doet er verstandig aan om af te wijken van de gebaande cateringpaden. Met onze service als cateraar in Rotterdam kunt u vele kanten op. Bijzonder populair is een heus festival van foodtrucks, maar dan op uw eigen terrein. Deze mobiele/rollende keukens zijn in te richten zoals u dat wenst en zorgen als vanzelf voor een ongedwongen sfeer.

Uw gasten lopen van foodtruck naar foodtruck, terwijl ze ondertussen rustig een praatje kunnen maken. De grote variëteit aan eten – iedere foodtruck is gespecialiseerd in een andere keuken – is daarnaast een extra pluspunt. Een foodtruckfestival biedt bovendien de mogelijkheid om heel eenvoudig tegemoet te komen aan de wens van vegetariërs of veganisten. Kortom: uiteenlopende dieetwensen van uw gasten zijn geen probleem.

Kies voor een ervaren cateraar in Rotterdam

Zoekt u naar een ervaren cateraar in Rotterdam kan verzorgen en oog heeft voor detail? Die hapjes, drankjes en aankleding op smaakvolle en originele wijze presenteert? Dan bent u bij Eventcateraar.nl op de juiste plek. Als gerenommeerd cateraar zorgen voor we een geslaagd evenement met uitstekende hapjes en drankjes. Meer weten? Bel naar 036 3035400 of mail: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now