In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Spargel Panorama

Bent u op zoek naar een cateraar voor bedrijfsevenementen die net dat stapje extra zet? Naar hapjes en drankjes waarmee u uw gasten écht verrast? Dan kunnen wij u helpen. De cateraar in Overijssel van Eventcateraar.nl beschikt over de kunde en ervaring om van ieder event of feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. En u bent daarin de spil om wie het draait.

Want wat we ook doen of besluiten, u wordt in alles geraadpleegd. We overleggen eerst met u wat uw wensen en ideeën zijn met betrekking tot de catering. Verwacht u vegetariërs of veganisten, dan houden we daar specifiek rekening mee. Dieetwensen zijn geen probleem, en hetzelfde geldt voor bijzondere en unieke concepten met extra aankleding. Bij onze cateraar in Overijssel kan het allemaal.

Luxe hapjes bestellen in Overijssel voor bedrijfsevent

De hapjes voor uw evenement moeten van hoge kwaliteit zijn, want daar begint het mee. Om dat te garanderen werken onze chefs met de beste ingrediënten en de modernste apparatuur. We laten niks aan het toeval over. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor luxe hapjes of populaire Nederlandse borrelsnacks. De kwaliteit is altijd gegarandeerd.

Het gastvrije en enthousiaste personeel draagt mede zorg voor een geslaagd event. Onze mensen zijn gedurende de avond of dag uw aanspreekpunt, ook wanneer er iets onverhoopt niet in orde is. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij alles tot het op laatste moment voor u regelen. Is er dus iets niet naar wens, dan spelen wij daar snel en adequaat op in.

Foodtrucks of ander concept van de cateraar in Overijssel

Wie kiest voor onze cateraar in Overijssel, weet zich meteen verzekerd van een mooi concept. Wij bekijken uw eisen en wensen en bedenken daar een plan bij. Dat kan minimaal zijn, maar ook uitgebreid en opvallend. Dat is uiteraard geheel afhankelijk van het type evenement, het soort gasten dat u heeft uitgenodigd en de hapjes en drankjes zelf.

Daar vloeit uit voort dat al onze concepten voortkomen uit maatwerk. Organiseert u een informeel evenement of feest, dan kiest u misschien liever voor een hippe foodtruck dan voor een formeel diner van meerdere gangen. Alles daartussenin – een walking dinner, een live cooking show of een exclusief Aziatisch buffet bijvoorbeeld – behoort ook tot de mogelijkheden.

Ervaren cateraar in Overijssel inhuren

Onze cateraar in Overijssel heeft oog voor detail en maakt er altijd iets moois van, ongeacht uw wensen. Wij verzorgen echter alleen hapjes en drankjes op evenementen voor bedrijven en organisaties, dus niet bij huwelijken of andere privéaangelegenheden. Benieuwd naar alle opties, of heeft u vragen over dieetwensen of onze voorwaarden? Bel ons dan even op 036 3035400, of mail naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now