In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Het draait bij goede catering altijd om een aantal zaken. Ten eerste natuurlijk de kwaliteit. Het eten en drinken moet goed zijn – dat spreekt voor zich. Daarnaast is het belangrijk dat u zich weet te onderscheiden. Dat kan op vele manieren, maar de aankleding en een uniek concept doet al veel. Onze cateraar in Noord Holland behoort op beide vlakken tot de top in het vak.

Bij Eventcateraar.nl zetten we namelijk hoog in op kwaliteit. We gebruiken voor alle hapjes en drankjes goede en verse ingrediënten, die worden bereid door uitstekende koks en chefs. Uiteraard hebben zij de beschikking over goed verzorgde apparatuur en mag u ervan uitgaan dat de gerechten en hapjes smaakvol worden gepresenteerd. Ons gastvrije en enthousiaste personeel doet de rest.

Borrelhapjes bestellen in Noord Holland

Veel bedrijven willen hun gasten tijdens een feest of evenement verwennen met borrelhapjes. Een logische keuze, want wie geniet er op z’n tijd niet van een good old bitterbal, een vlammetje of een kaassoufflé? Het kan bij onze cateraar in Noord Holland echter ook helemaal anders. Met borrelhapjes kunt u namelijk alle kanten op.

Wat dacht u van heerlijke Aziatische snacks voor bij de wijn, of een Italiaanse aperitivo? En heeft u veel mensen uitgenodigd die geen vlees eten? Dan bent u bij onze cateraar in Noord Holland ook aan het juiste adres voor vegetarische (of veganistische) gerechtjes en hapjes. Wij houden namelijk altijd rekening met dieetwensen. Ook halal catering is bijvoorbeeld mogelijk.

Unieke concepten bij onze cateraar in Noord Holland

De catering is voor u als organisator van een bedrijfsevent- of feest (we cateren dus niet privé) een uitgelezen mogelijkheid om het uw gasten naar de zin te maken. Met smaakvolle hapjes en lekkere drankjes natuurlijk, maar ook door een bepaalde sfeer te creëren. Denk daarbij aan een bepaald thema (Indiaas, Mexicaans, Thais?) of bepaalde aankleding. Met andere woorden: een bijzonder concept.

Bij onze cateraar in Noord Holland bent u daarvoor op de juiste plek. In samenspraak met u bedenken we namelijk graag de leukste concepten, om zo nog meer schwung te geven aan uw evenement. Een foodtruckfestival bijvoorbeeld, met verschillende keukens verspreid over uw bedrijfsterrein. Of misschien heeft u zelf wel een veel beter idee! Laat het ons weten.

Hapjes en drankjes bestellen bij cateraar in Noord Holland

We luisteren naar uw wensen en eisen en bedenken daar vervolgens een prachtig concept bij. Een luxueus diner van 10 gangen, een live cooking show of een walking dinner? Het is onze cateraar in Noord Holland om het even! Onze experts gaan graag voor u aan de slag, dus aarzel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken via e-mail (info@eventcateraar.nl) of telefoon: 036 3035400

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now