In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Van een evenement een onvergetelijke gebeurtenis maken voor uw gasten: ga er maar aanstaan. Om dat te bewerkstelligen, moet namelijk alles kloppen – het programma, eventuele sprekers maar ook de hapjes en de drankjes. Goede catering zorgt voor lachende gezichten, draagt bij aan interessante gesprekken en verhoogt de sfeer. En met onze cateraar in Noord Brabant krijgt u dát voor elkaar.

Eventcateraar.nl zorgt er namelijk voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Wij nemen alles rondom de verzorging van het eten en drinken op ons, zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen taken. Niet alleen is de catering goed geregeld, ook houdt u dus meer tijd over voor andere zaken. Het inhuren van onze ervaren cateraar in Noord Brabant is daarom een uitstekend idee.

Kwaliteits cateraar in Noord Brabant inhuren

Alles moet kloppen van A tot Z en daarom is het belangrijk dat u samenwerkt met een partij waar u op kunt bouwen. Wij bieden de zekerheid van de hoogste kwaliteit. De gebruikte ingrediënten zijn vers en worden bereid door de beste chefs. Zij werken uiteraard met moderne en goed verzorgde apparatuur. En het personeel is – als vanzelfsprekend – enthousiast, bekwaam en gastvrij.

Natuurlijk houdt onze cateraar in Noord Brabant ook rekening met specifieke wensen. Zowel van uzelf, als van uw gasten. Zitten er veel vegetariërs bij, of mensen met bepaalde allergieën? Geen enkel probleem. U kunt het ons op voorhand laten weten in een gesprek, waarin we aandachtig luisteren naar uw eisen en wensen. Aan de hand daarvan bedenken we het cateringconcept.

Catering in Noord Brabant voor bedrijven en organisaties

Met het cateringconcept kunt u namelijk alle kanten op. We kunnen er iets heel bijzonders van maken – denk aan een specifiek thema -, en zorgen voor extra aankleding. We gaan niets uit de weg om ervoor te zorgen dat alles aan uw wensen voldoet. Maatwerk is daarbij de standaard, want geen twee events zijn nu eenmaal hetzelfde. Dat vergt dus iedere keer een andere aanpak.

U kunt bij ons kiezen voor een heerlijk hapjesbuffet, maar ook het inhuren van diverse foodtrucks behoort tot de mogelijkheden. Organiseert u een chique event met de nodige VIPs? Kies dan  bijvoorbeeld voor een diner van meerdere gangen, of een sensationele live cooking show. Misschien heeft u zelf ook al ideeën over de inrichting van de catering – dat horen we dan graag!

Kiest u voor dé cateraar van Noord Brabant?

Bent u benieuwd naar het brede scala aan opties dat wij bieden om uw bedrijfsevent (let op: geen privé-events!) onvergetelijk te maken? Of wilt u eerst nog wat meer weten over het type hapjes dat wij cateren? Neem dan snel contact op met onze cateraar in Noord Brabant. U kunt ons bereiken op 036 3035400, of door een mailtje te sturen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now