In de categorie Algemeen door Robert de Vries

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Wanneer u streeft naar een onovertroffen bedrijfsevenement of -feest, mag u ook van uw cateringpartij het allerbeste eisen. Bij Eventcateraar.nl weten we daar gelukkig wel raad mee. Dankzij onze jarenlange ervaring als cateraar voor bedrijven in Nijmegen en omgeving, maken wij van ieder evenement een speciale aangelegenheid. Daar zorgen onze partners wel voor.

Eventcateraar.nl beschikt namelijk over een uitgebreid netwerk van verschillende cateringpartijen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de som meer is dan het geheel der delen. De lat ligt namelijk hoog en dat komt tot uiting in het eindresultaat. Ongeacht of u kiest voor simpele borrelhapjes of fingerfood, of juist een uitgebreid exclusief diner voor speciale gasten. Wij zijn van alle markten thuis.

Een cateraar in Nijmegen waar u bepaalt

Bij het vinden van goede cateraar in Nijmegen bent u waarschijnlijk op zoek naar een partner die flexibel is. Dus geen standaardhapjes en een beperkt aanbod, maar de mogelijkheid om te combineren. Dankzij onze werkwijze is dat voor ons inmiddels tweede natuur. Wij bedenken namelijk bijzondere concepten op maat, die worden afgestemd op uw eisen en wensen.

We gaan namelijk altijd eerst met u in gesprek om te bepalen waar u naar op zoek bent. Aan de hand daarvan bedenken wij een concept op maat en bekijken we hoe we de catering van uw evenement het fraaist kunnen aankleden. Het spreekt voor zich dat we daarnaast altijd werken met de beste en meest verse ingrediënten, goed verzorgde apparatuur én enthousiast en gastvrij personeel.

Tapas buffet of luxe cateraar in Nijmegen

Met de hapjes en drankjes kunt u bovendien alle kanten op, want geen wens van uw kant is ons te gek. Van exclusieve diners tot walking dinners, en van live cookings shows tot een speciaal tapas buffet. U kunt het zo gek niet bedenken, of Eventcateraar.nl krijgt het voor elkaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een foodtruckfestival, maar dan georganiseerd op uw eigen bedrijfsterrein?

Het spreekt voor zich dat u het eten kunt laten bereiden zoals u dat wilt. We cateren desgevraagd vegetarisch of veganistisch, en houden ook rekening met andere dieetwensen als glutenvrij, lactosevrij of halal eten. En wat het uiteindelijk ook wordt; onze cateraar in Nijmegen zorgt er altijd voor dat het geheel op een smaakvolle en originele wijze aan uw gasten wordt gepresenteerd.

Flexibele cateraar in Nijmegen inhuren

Op zoek naar een cateringpartner die naar uw wensen luistert en daar een op maat gemaakt concept bij bedenkt? Laat onze experts weten wat u voor ogen heeft, zodat zij voor u iets moois kunnen bedenken. Voor het boeken van een cateraar in Nijmegen die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, kunt u ons bereiken op 036 3035400. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Robert de Vries
The best food & drinks for your event Contact us now