In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Fruits and vegetables.

De catering voor een evenement organiseren is veel werk. U moet in de weer met tal van partijen, die stuk voor stuk over hun eigen expertise beschikken. Zeker wanneer u hapjes en drankjes voor grote groepen wilt bestellen, is dat een lastige opgave. Onze cateraar in Maastricht helpt u dan ook met alle liefde. Wij zorgen ervoor dat u rustig achterover kunt leunen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u zelf helemaal niks meer hoeft te doen. Wij luisteren namelijk graag naar uw ideeën en wensen, zodat we daar adequaat op kunnen inspelen. We gaan vooraf met u om de tafel en gebruiken uw input om voor u en uw bedrijf de ultieme catering samen te stellen. Daarbij is geen wens of eis ons te gek.

Kies voor dé cateraar van Maastricht en omgeving

Eventcateraar.nl heeft een naam hoog te houden als het gaat om het organiseren van catering voor zakelijke (dus niet privé) events. Dat doen we door in te zetten op kwaliteit. Kwaliteit van producten en goed verzorgde apparatuur, maar ook voor het personeel ligt de lat hoog. We werken samen met de beste koks, uitstekende sommeliers en enthousiast en gastvrij personeel.

In samenwerking met tal van ervaren partners werkt onze cateraar in Maastricht voor u aan een ongeëvenaarde beleving. Wij kunnen een luxueus walking dinner verzorgen, maar draaien ook onze hand niet om voor een buffet(je) van Nederlandse snacks. Bent u meer fan pittig Aziatisch eten, of van de Franse keuken? Het is ons om het even – alles mag, en alles is mogelijk.

(Luxe) hapjes bestellen in Maastricht

Hapjes bestellen bij onze cateraar in Maastricht betekent dat u meer krijgt dan alleen lekker eten. In samenspraak met u bedenken we namelijk ook, indien u dat wenst, een bijzonder concept. Denk daarbij aan extra aankleding ter plekke, of bijvoorbeeld een eigen foodtruckfestival. Dat laatste is dé manier om variatie aan te brengen in smaken en keukens, en handig in te spelen op verschillende dieetwensen.

Want ook daarvoor zit u bij Eventcateraar.nl goed. We cateren voor een uiteenlopend publiek, wat wil zeggen dat we rekening houden met verschillende wensen van uw gasten. Vegetarisch eten, veganistische hapjes of glutenvrije producten – wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. En ook voor halal catering zijn wij in Maastricht en omstreken inzetbaar.

Ervaren cateraar in Maastricht inhuren

Het type catering dat u kiest moet aansluiten op het evenement of feest dat u organiseert. Wat u in ieder geval zeker weet, is dat alle hapjes en drankjes op smaakvolle wijze zullen worden gepresenteerd. Wilt u meer weten over het inhuren van onze cateraar in Maastricht, of heeft u specifieke verzoeken? Aarzel niet om contact op te nemen. Bel naar 036 3035400, of mail: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now