In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Spargel Panorama

Onze cateraar in Limburg is dé partij die een bedrijfsevent naar een hoger niveau kan tillen. Dankzij jarenlange ervaring en een uitstekend netwerk van cateringpartners zijn we in de gelegenheid om ieder feest of evenement van iets extra’s te voorzien. Eventcateraar.nl staat voor kwaliteit, oog voor detail en bijzondere concepten – dus geheel afgestemd op waar ú naar op zoek bent.

We luisteren namelijk aandachtig naar uw wensen en ideeën, zodat we daar een uniek concept bij kunnen bedenken. Het ene evenement is immers het andere niet. We houden rekening met uw specifieke wensen en kijken ook naar zaken als aankleding. En natuurlijk serveren we daarnaast de allerlekkerste hapjes en drankjes, precies zoals u dat voor ogen heeft.

Koude en warme buffetten bestellen in Limburg

Alles mag en alles kan bij onze cateraar in Limburg. Nog altijd bijzonder populair zijn onze koude en warme buffetten, die op tal van manieren kunnen worden bereid. Geheel vegetarisch bijvoorbeeld, of alleen met vis. En wat dacht u van een volledig Italiaanse buffet, inclusief bijpassende wijnen? Of een koud buffet van fingerfood uit Oost-Azië? Alles is mogelijk.

We zetten altijd maximaal in op kwaliteit, ongeacht uw keuze. Onze koks gebruiken de beste ingrediënten, die gegarandeerd vers zijn. Om die om te toveren tot heerlijke hapjes hebben zij de beschikking over goed verzorgde horeca-apparatuur. En dan is er nog ons personeel, dat zich laat kenmerken door een enthousiaste en gastvrije benadering van uw gasten. Zij maken het plaatje compleet.

Cateraar in Zuid Limburg inhuren

Onze cateraar is overal en altijd inzetbaar. Natuurlijk ook in Zuid Limburg, waar we desgevraagd ook lokaal georiënteerde gerechten kunnen bereiden. Natuurlijk denkt u dan gelijk aan overheerlijk ‘zoervleisj’, maar ook voor dagverse vlaaien voor bij de koffie bent u bij ons aan het juiste adres. We houden daarnaast rekening met de dieetwensen van uw gasten en richten daar de hapjes op in.

Een geweldig leuke manier om dat te doen, is door middel van foodtrucks. Deze rollende keukens specialiseren zich ieder voor zich in een type keuken of een bepaald soort gerecht. Variatie aanbrengen in de hapjes en drankjes is daardoor een fluitje van een cent – huur bijvoorbeeld meerdere foodtrucks in en creëer een heus foodfestival op uw eigen terrein!

Kies voor dé cateraar van Limburg

Unieke concepten, topkwaliteit eten en lekkere drankjes: voor onze cateraar in Limburg is het zijn tweede natuur. Wordt het een buffet met lokale gerechten, of toch zo’n overheerlijk walkin dinner? Wij horen het graag! U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 3035400, of een mailtje te sturen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now