In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Assortment of baked bread and bread rolls on wooden table background

Smaakvol eten op een evenement is een element waar gasten lang over napraten. De hapjes en drankjes zetten de toon, ongeacht hoe leuk of afwisselend het programma daaromheen ook is. Tijdens de borrel of het diner wisselen genodigden onderling gedachten en ideeën uit, en wordt er lekker gekletst. Onze cateraar in Leiden laat dan ook niets aan het toeval over.

Bij Eventcateraar.nl bent u ervan verzekerd dat het eten en drinken op uw bedrijfsfeest of -evenement aan de hoogste eisen voldoet. De hapjes worden bereid door de beste koks, die goed verzorgde apparatuur tot hun beschikking hebben. Het aanwezige personeel maakt het plaatje compleet. Met hun gastvrijheid en enthousiasme zetten zij de puntjes op de i.

Ervaren bedrijfscateraar in Leiden inhuren

Onze cateraar in Leiden streeft naar kwaliteit, maar kan ook nog eens putten uit jaren van ervaring. Hierdoor weten we dat catering een belangrijke spil is op uw evenement. We beschikken over een uitstekend netwerk van partners, die allemaal hun steentje bijdragen. Dat stelt ons in staat om ieder gewenst concept uit te voeren en ter plekke snel te schakelen, mocht er iets niet in orde zijn.

Dankzij dit netwerk kunnen wij ook voor bijzondere en unieke maatwerk-concepten zorgen. Die lopen uiteen van live cooking shows tot het laten aanrukken van hippe foodtrucks, en van een Aziatisch hapjesbuffet tot een Italiaanse aperitivo (hapjes en drankjes als opwarmer voor het diner). Maar uiteindelijk is de keuze volledig aan u.

Vegetarische en veganistische cateraar in Leiden

Voor we het concept ten uitvoer brengen, overleggen we namelijk eerst uitgebreid met u. U vertelt ons dan wat uw wensen zijn voor de cateraar in Leiden, en wat u precies voor ogen heeft. Aan de hand daarvan bedenken wij een uniek, op maat gesneden concept. Dat kan inclusief passende aankleding zijn, of juist heel erg clean en simpel.

Zeker is wel dat we altijd rekening houden met dieetwensen van uw gasten. Vegetarisch, veganistisch, halal, glutenvrij: als u het ons op voorhand laat weten, zorgt de cateraar in Leiden ervoor dat het eten erop wordt aangepast. Zo weet u zeker dat al uw gasten kunnen genieten van de heerlijke hapjes en drankjes die worden geserveerd.

Borrelhapjes en meer bestellen in Leiden

Worden het (exclusieve) borrelhapjes, of toch een speciaal buffet voor een exclusief clubje genodigden? Met onze cateraar in Leiden voor bedrijven (dus niet bij privé events) kunt u alle kanten op. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u behoefte aan een cateringexpert die met u meedenkt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036 3035400, of stuur een e-mail: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now