In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Fruits and vegetables.

Een zakelijk evenement of een bedrijfsfeest organiseren is een forse klus, zeker als u een lange lijst met gasten heeft. Voor een groepje van 5 man de catering regelen is nog wel te doen, maar met meer genodigden wordt het al snel onoverzichtelijk. Niet voor niets besteden de meeste bedrijven hun catering uit. Onze cateraar in Leeuwarden staat voor u paraat.

De bedrijfscateraar van Eventcateraar.nl is inzetbaar op alle soorten zakelijke evenementen en feesten. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels waar de beste cateraar in Leeuwarden vandaan komt en wat nodig is om een event tot een succes te maken. Want zeg nou zelf, waar praten uw gasten na afloop het meest over na? Precies: het eten.

Borrelhapjes bestellen in Leeuwarden

U kunt bij onze ervaren cateraar in Leeuwarden terecht voor alle soorten gerechten. Van snacks en fingerfood tot vegetarische broodjes, en van veganistische barbecues tot halalbuffetten. Als u bij ons borrelhapjes bestelt, weet u echter één ding altijd honderd procent zeker: u krijgt kwaliteit. Onze koks werken namelijk met de beste ingrediënten, die smaakvol en vers worden bereid.

Daarnaast mag u erop vertrouwen dat het eten en drinken wordt klaargemaakt en geserveerd met goed verzorgde apparatuur. Dus geen slordigheden, maar een elegante en smaakvolle presentatie. Om het af te maken, zorgt het enthousiaste en gastvrije personeel ervoor dat de puntjes op de i worden gezet. Onze cateraar in Leeuwarden laat niks aan het toeval over.

U bepaalt bij onze cateraar in Leeuwarden

Belangrijk om te weten is dat niet wij, maar u bepaalt hoe de catering eruit komt te zien. Wij maken natuurlijk volop gebruik van onze expertise, maar we luisteren aandachtig naar uw wensen. In een gesprek vooraf bepalen we gezamenlijk waar de cateraar aan moet voldoen. Aan de hand daarvan maken wij een cateringplan, waarin uw ideeën worden vastgelegd.

Dat kan uitmonden in een uniek en bijzonder concept, eventueel met extra aankleding. Wat dacht u bijvoorbeeld van een live cooking show van Aziatische gerechten, of een geheel op Italië geïnspireerd festival van foodtrucks? Of een mobiele espressobar, die uw klanten na een diner voorziet van een ongeëvenaard lekkere koffie, espresso of latte macchiato. Alles is mogelijk.

Ervaren cateraar in Leeuwarden inhuren

Het spreekt voor zich dat onze cateraar in Leeuwarden altijd rekening houdt met uiteenlopende dieetwensen. Wij cateren ook vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en halal. Benieuwd naar alle mogelijkheden en opties? Of wilt u graag wat meer weten over onze concepten? Neem contact met ons op! U kunt ons bereiken op 036 3035400, of door te mailen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now