In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Fruits and vegetables.

Smaakvol, verse ingrediënten én bijzondere concepten: dat zijn de belangrijkste termen die onze cateraar in Hoofddorp het best omschrijven. Eventcateraar.nl beschikt over jarenlange ervaring in het vak en weet inmiddels als geen ander wat er nodig is om een bedrijfsevenement tot een succes te maken. Wij zorgen ervoor dat de hapjes en drankjes het stralend middelpunt vormen van uw event!

Om dat te bereiken, steunt onze cateraar in Hoofddorp op een aantal pijlers. Kwaliteit is uiteraard de belangrijkste: het eten en drinken is van hoog niveau en wordt klaargemaakt door het beste personeel. De koks maken van de gerechtjes iets bijzonders, terwijl het gastvrije en enthousiaste personeel uw gasten met liefde helpt. Daarnaast werken we uiteraard met moderne en goed verzorgde apparatuur.

Walking dinner in Hoofddorp organiseren

De mogelijkheden met onze catering zijn eindeloos. We kunnen kleine borrelhapjes verzorgen, broodjes tijden vergaderingen, maar ook luxe diners van meerdere gangen. Uiteraard kunt u onze cateraar in Hoofddorp ook inhuren voor het organiseren van een walking dinner. Dat is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw gasten op één avond meerdere mensen te spreken krijgen.

Bij een walking dinner verandert iedere genodigde na één gang namelijk van plek. Zo krijgt hij of zij de gelegenheid om na een tijdje naast iemand anders te gaan zitten. Een walking dinner is bij uitstek een sociaal gebeuren en daarmee ideaal tijdens congressen en seminars. U kunt dit bijvoorbeeld combineren met een live cooking show, waarbij de kok ten overstaan van uw gasten het eten bereidt.

Onze cateraar in Hoofddorp levert maatwerk

Uiteindelijk is de inrichting van de catering aan u. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en bedenken daarna pas het cateringplan. Daardoor weet u zeker dat alle hapjes en drankjes aan uw eisen voldoen. Ook kunnen we zorgen voor extra aankleding, bijzonder concepten en andere leuke toevoegingen om uw evenement nét dat beetje extra te geven. Maatwerk is bij ons de standaard en u bepaalt.

Uiteraard betekent dat ook dat u de invulling van het ‘hapjesgedeelte’ coördineert. Komen er veel genodigden die vegetarisch zijn, of wilt u dat al het eten vrij is van dierlijke producten? Kies dan voor onze vegetarische of veganistische catering. Of wat dacht u van het inhuren van een hippe foodtruck, of misschien zelfs meerdere foodtrucks? Bij onze cateraar in Hoofddorp zijn de mogelijkheden eindeloos.

Cateraar in Hoofddorp voor bedrijven inhuren

Onze cateraar in Hoofddorp kan niet wachten om uw bedrijfsevenement of -feest (we cateren niet privé) tot een ongeëvenaard succes te maken. Wilt u meer weten over alle opties die we bieden en hoe we ervoor zorgen dat uw gasten nog lang zullen napraten over de hapjes en de drankjes? Neem dan even contact met ons op via telefoon: 036-3035400, of mail: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now