In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Weet u wat het verschil maakt tussen een goede cateraar en een onovertroffen cateraar in de regio Haarlem? Wij inmiddels wel. Onovertroffen catering is namelijk grotendeels een kwestie van ervaring. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en instellingen (we cateren helaas niet privé) voor de diensten van Eventcateraar.nl. Dat biedt namelijk een aantal zekerheden.

Omdat we al een tijdje meegaan, beschikken we inmiddels over een zeer uitgebreid netwerk van hoogwaardige cateringpartners. Hierdoor zijn we in de gelegenheid om vrijwel iedere wens in te willigen en snel te schakelen. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, of onze cateraar in Haarlem kan het voor u regelen. De mogelijkheden zijn daardoor schier eindeloos.

Buffet of borrelhapjes bestellen in Haarlem

Catering is namelijk bij uitstek maatwerk. Wensen van klanten verschillen en het is belangrijk om daarop in te kunnen spelen. Daarom werken we bij Eventcateraar.nl met unieke cateringconcepten, die we keer op keer opnieuw bedenken. Die zijn geheel afhankelijk van wat u als evenementorganisator voor ogen heeft. Om die reden gaan we op voorhand met u in gesprek.

In dat gesprek vertelt u ons wat uw wensen, ideeën en plannen zijn. Onze cateraar in Haarlem bedenkt daar dan een concept bij. Gekeken wordt naar het type hapjes en drankjes, extra aankleding en de wijze van presenteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een (of meerdere) foodtruck(s), een vegetarische barbecue of een luxueus zevengangendiner. Of wat dacht u van een speciaal buffet, een live cooking show of een walking dinner?

Biologische catering in Haarlem

Ook voor een biologische cateraar in Haarlem bent u bij ons aan het goede adres. We zorgen ervoor dat alles hapjes en drankjes van hoge kwaliteit zijn, leveren verzorgde apparatuur en zetten hoog in op vriendelijk personeel. Op enthousiaste en gastvrije bediening, topkoks en barista’s of sommeliers die van wanten weten. Dat alles zodat u zich onbekommerd kunt bezighouden met het evenement zelf.

Het spreekt voor zich dat ook uiteenlopende dieetwensen geen enkel probleem zijn. We kunnen desgevraagd vegetarisch/veganistisch cateren, of alle hapjes lactose/glutenvrij maken. Onze cateraar in Haarlem denkt graag met u mee, dus laat simpelweg op voorhand tijdens ons gesprek weten waar we rekening mee moeten houden. Dan zorgen wij ervoor dat het tiptop geregeld wordt.

Onovertroffen cateraar in Haarlem

Wilt u weten wat onze cateraar in Haarlem voor u kan betekenen tijdens uw bedrijfsfeest of -evenement? Met welke leuke ideeën onze ervaren experts op de proppen komen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 036 3035400, of stuur een e-mail naar info@eventcateraar.nl. We gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now