In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Assortment of baked bread and bread rolls on wooden table background

Lekkere, verzorgde hapjes en drankjes maken een groot verschil op een evenement. Niet voor niets zien steeds meer bedrijven in Groningen de waarde in van een goede cateraar. Want zeg nou zelf, waarmee kunt u uw gasten beter verwennen dan met goed eten? Bij Eventcateraar.nl weten we dankzij onze jarenlange ervaring hoe we ook uw bedrijfsfeest of -evenement (we cateren niet privé) tot een succes moeten maken.

Onze cateraar in Groningen kenmerkt zich door een aantal zaken. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het eten en drinken van hoge kwaliteit is. Er is immers niks teleurstellender dan smakeloze hapjes en saaie drankjes. Daarnaast werken onze mensen altijd met verzorgde en goed onderhouden apparatuur. Het gastvrije en enthousiaste personeel ter plaatsen doet de rest. Dát zijn de ingrediënten die wij toevoegen aan uw evenement.

Luxe hapjes bestellen in Groningen

Met onze cateraar in Groningen kunt u vele kanten op. Wat u precies wilt, hangt natuurlijk vooral af van uw eigen wensen. Daarom bespreken we altijd vooraf wat u voor ogen heeft. Wilt u een buffet met luxe hapjes, of juist een ongedwongen festival(etje) van kleine foodtrucks? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos – alles is mogelijk.

Alles draait om maatwerk. Wij bedenken een uniek cateringconcept, dat dus per bedrijf verschilt. Hoe we de catering voor uw evenement inrichten is afhankelijk van uw ideeën en wensen. Een exclusief diner past misschien niet helemaal bij een ongedwongen personeelsfeest, maar kan tijdens een langdurig congres met belangrijke klanten juist een geweldige afsluiter zijn.

Biologische cateraar in Groningen inhuren

Uiteraard wordt ook het eten en drinken zelf afgestemd op het publiek. Verwacht u voornamelijk gasten die geen vlees eten, dan kunnen wij een geheel vegetarische of veganistische catering verzorgen. Hetzelfde geldt voor biologisch eten en – indien gewenst – hapjes en drankjes die vrij zijn van gluten, lactose of toegevoegde suikers. Laat het ons weten en wij regelen het.

Maar wat het ook wordt, u mag er altijd van uitgaan dat onze cateraar in Groningen en omgeving op originele en smaakvolle wijze wordt gepresenteerd. De ingrediënten zijn vers en worden bereid door de beste koks. Zij zijn zelfs in staat om een live cooking show te doen: een nieuw onderdeel dat bij onze cateraar de laatste jaren steeds verder aan populariteit wint.

Cateraar inhuren in Groningen

Organiseert u op (korte) termijn een bedrijfsfeest of een ander evenement en zoekt u naar een goede cateraar in Groningen? Zoek dan niet verder. Laat onze ervaren experts weten wat u precies wil en ze gaan voor u aan de slag. U kunt ons bereiken op 036 848 11 21. Mailen kan natuurlijk ook: info@eventcateraar.nl. We bekijken dan zo snel mogelijk hoe we invulling gaan geven aan uw wensen.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now