In de categorie Algemeen door Robert de Vries

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Catering is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsevent. Het vergt aandacht, maar mits juist gedaan vormt het een grote meerwaarde. Bij Eventcateraar.nl kunt u terecht voor de lekkerste hapjes en drankjes op uw evenement of feest. Onze ervaren cateraar in Gelderland doet er alles aan om het u en uw gasten optimaal naar de zin te maken.

Dat begint natuurlijk bij u. Pas als we weten wat u voor ogen heeft, kunnen we daar goed op inspelen. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat uw specifieke wensen zijn, en hoe wij daaraan kunnen voldoen. Dat wordt vastgelegd in een cateringplan – een uniek plan dat we voor ieder afzonderlijk bedrijfsevenement opnieuw opstellen. Ieder bedrijf is immers anders.

Ervaren cateraar in Gelderland inhuren

Om er zeker van te zijn dat de hapjes, de drankjes en de aankleding aansluiten op uw wensen, gaan we geen obstakel uit de weg. U kunt bij onze cateraar in Gelderland bijvoorbeeld kiezen voor een uniek concept op maat, inclusief extra aankleding. Denk daarbij aan een Italiaans buffet met vlaggen van het land, een vintage pizzakar en/of een heerlijke aperitivo (borrel voor het diner).

Een ander mogelijkheid is het inhuren van een foodtruck, of meerdere foodtrucks. U kunt zelfs een foodtruckfestival door ons laten organiseren, maar dan op uw eigen bedrijfsterrein! Wedden dat uw gasten daar nog lang over zullen napraten? De mogelijkheden bij onze cateraar in Gelderland zijn eindeloos. Laat ons weten wat u wilt, dan zorgen wij ervoor dat het wordt geregeld.

Vegetarische en veganistische catering in Gelderland

Als u kiest voor onze cateraar in Gelderland, weet u zeker dat al uw gasten op hun wenken worden bediend. Onze gastvrije en enthousiaste personeel gaat geen vraag of verzoek uit de weg. U kunt bij ons ook vegetarische of veganistische hapjes bestellen, of glutenvrij/lactosevrij eten. Dieetwensen vormen, kortom, geen enkel probleem.

Ongeacht uw keuze voor het type catering en dieetwensen, bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Van het eten en het drinken, maar natuurlijk ook van het personeel. De koks werken met goed verzorgde apparatuur en de hapjes worden op originele en smaakvolle wijze gepresenteerd. En is er iets toch niet naar wens, dan kunt u dat ter plekke doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat het wordt opgelost.

Kies voor dé cateraar van Gelderland

Borrelhapjes nodig voor een bedrijfsevent (we cateren niet privé!), of op zoek naar een ervaren cateraar in Gelderland die een luxe diner voor uw gasten kan verzorgen? Bij Eventcateraar.nl is het allemaal mogelijk. Wij horen graag wat we voor u kunnen doen. Daarvoor belt u ons op 036 3035400. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Robert de Vries
The best food & drinks for your event Contact us now