In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Hoe zorgt u ervoor dat gasten uw bedrijfsevent niet snel zullen vergeten? Dat er nagepraat zal worden over de dag of de avond? Het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel: door het net iets anders te doen. Catering leent zich daar uitstekend voor. Het is dé manier om extra cachet te geven aan uw evenement. En het mooie is: onze ervaren cateraar in Friesland neemt u met liefde het werk uit handen!

U hoeft zich dus niet te bekommeren over de hapjes en de drankjes, althans niet op de dag van het evenement zelf. Wat we wel van u vragen, is uw input vooraf. Dan weten wij namelijk wat u voor ogen heeft, en wat uw eisen en ideeën zijn. Denk aan het type hapjes, de aankleding van het geheel en de manier waarop het eten en drinken aan uw gasten wordt gepresenteerd.

Cateraar op maat in Friesland inhuren

Bij Eventcateraar.nl doen we namelijk alles op maat. We kijken naar uw behoeften en bedenken daar vervolgens een uniek concept bij. De reden daarvan is heel simpel. Een formele seminar of congres is namelijk heel iets anders dan een besloten bedrijfsfeest met eigen personeel. Het is wat ons betreft niet meer dan logisch dat de catering daarop wordt afgestemd.

Onze cateraar in Friesland houdt daar expliciet rekening mee. U kunt bij ons terecht voor de gekende ‘schaal met bitterballen’ en andere snacks, maar ook voor een exclusief, avondvullend diner inclusief live cooking show. Maar ook uitgebreide buffetten van sushi, Spaanse tapas of Italiaanse borrelhapjes behoren tot ons uitgebreide palet. Of, kort samengevat: alles is mogelijk.

Foodtruck inhuren in Friesland

Bijzonder populair en helemaal van nu is de foodtruck, die steeds vaker het gezicht van evenementen bepaalt. Met een foodtruck creëert u moeiteloos een fijne dynamiek, omdat uw gasten niet aan een plaats gebonden zijn. Het gedeelte met hapjes en drankjes wordt daardoor losser en er ontstaan meer spontane gesprekken. Vanuit netwerk-oogpunt is een foodtruckfestival daarom een uitstekend idee.

Meerdere foodtrucks inhuren bij onze cateraar in Friesland biedt nog meer voordelen. Zo is het eenvoudig om in te spelen op uiteenlopende dieetwensen. Kies bijvoorbeeld voor één wagen met enkel vegetarisch eten, één truck die zich specialiseert in vleeshapjes en één voor glutenvrije hapjes. Of juist iets heel anders natuurlijk, afhankelijk van uw eigen ideeën en het type event dat u organiseert.

Hapjes bestellen bij onze cateraar in Friesland

Als u kiest voor onze bedrijfscatering – we cateren dus niet privé – weet u zich verzekerd van kwaliteit. Het eten is vers, smaakvol en wordt bereid door de beste chefs. Die gebruiken daarvoor goed verzorgde apparatuur en steunen op ons gastvrije personeel, dat uw gasten met een glimlach zal ontvangen. Meer weten, of meteen onze cateraar in Friesland boeken? Bel: 036 3035400, of mail: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now