In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Unrecognizable female farmer holding crate full of freshly harvested vegetables in her garden. Homegrown bio produce concept. Sustainable living.

Bij onze cateraar in Flevoland is niks zo belangrijk als de kwaliteit van het eten en drinken. Dat is immers waar alles om draait, en waarmee u uw gasten wilt verblijden. Dat wil echter niet zeggen dat we geen oog hebben voor alles daaromheen. Integendeel zelfs; naast heerlijke hapjes en drankjes denkt Eventcateraar.nl actief met u mee over de inrichting en aankleding van uw event.

Voordat we iets doen, gaan we dus eerst met u in gesprek. We nemen uw eisen en wensen door en luisteren naar uw ideeën. Wordt het een formeel event met veel genodigden uit het buitenland, of juist een intern bedrijfsfeest met medewerkers en personeel? Om te bepalen welk type catering het beste bij uw evenement past, is dat een belangrijk verschil.

Cateraar in Flevoland met unieke concepten

Ieder evenement is anders en dat vergt keer op keer een andere aanpak. Bij Eventcateraar.nl zijn we daarom trots op onze prachtige cateringconcepten. Dat zit hem uiteraard in wát uw gasten geserveerd krijgen, maar ook in de aankleding. We creëren desgevraagd concepten op maat, die precies passen bij wat u wilt uitstralen of uitdragen.

Denk bijvoorbeeld aan een foodtruckfestival bij u op het terrein, of een aantal sushi-chefs die live het eten komen bereiden. Uiteraard bent u bij ons ook op de juiste plek voor het welbekende hapjesbuffet, een schaal vol lekkere borrelsnacks of een uitgebreide saladebar. U kunt het zo gek niet bedenken, of onze cateraar in Flevoland kan het voor u regelen.

Catering in Flevoland met nadruk op kwaliteit

Al onze gerechten, snacks, hapjes en concepten voldoen aan één belangrijke voorwaarde: de kwaliteit moet hoog zijn. Wij serveren enkel en alleen eten dat is gemaakt van de beste ingrediënten, bereid door de beste koks. Zij beschikken over moderne en verzorgde apparatuur, die goed wordt onderhouden. Het gastvrije en enthousiaste personeel maakt het geheel helemaal af.

U kunt onze cateraar in Flevoland natuurlijk ook boeken voor speciale dieetwensen. Wij verzorgen desgevraagd vegetarische/veganistische catering en houden ook rekening met allergieën (gluten etc.). Het enige dat u hoeft te doen, is ons op voorhand doorgeven waar we rekening mee moeten houden. De rest laat u over aan onze professionals.

Ervaren cateraar in Flevoland inhuren voor evenementen

Wordt het een foodtruck, of misschien wel een foodtruckfestival? Of gaat u voor de heerlijkste hapjes, uitgevoerd op z’n Italiaans, Grieks of Aziatisch? Bij onze cateraar in Flevoland zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor meer informatie hierover, of wanneer u vragen heeft, kunt u bellen naar 036 3035400. Of laat een mailtje achter op info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now