In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Fruits and vegetables.

Wanneer u een evenement naar grote hoogten wilt tillen, moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Niet alleen het dagvullend programma, maar ook (of juist) alles daaromheen. Hapjes en drankjes spelen daarbij een belangrijke rol. Als ervaren cateraar in Enschede weten wij hoe we dat onderdeel voor u het beste kunnen invullen. U heeft dus zelf nergens meer omkijken naar.

Het enige wat u zelf hoeft te doen, is ons laten weten wat graag ziet. Alleen een eenvoudige lunch met broodjes, of juist een uitgebreid luxe diner voor uw gasten? Om ervoor te zorgen dat het klopt, overleggen we op voorhand met u wat uw wensen en eisen zijn. Uw input tijdens dat gesprek gebruiken we om een cateringconcept op maat voor u te bedenken. Dát is onze grote meerwaarde.

Ervaren cateraar in Enschede inhuren

Bij Eventcateraar.nl werken we met unieke concepten, die passen bij het type evenement. Wilt u er een swingend feest van maken voor klanten en personeel, dan vergt dat een andere benadering dan een formeel diner met buitenlandse gasten. Onze cateraar in Enschede stelt daar de invulling van de hapjes en drankjes op af. De kwaliteit blijft echter altijd behouden.

Dat is namelijk dé pijler waarop onze cateraar in Enschede rust. Kwaliteit van eten en drinken, maar natuurlijk ook van het aanwezige personeel. De bediening, de koks, de mensen die alles voor u opbouwen: ze voldoen allemaal aan onze hoge eisen. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de apparatuur waarmee wordt gewerkt. Onze lat ligt hoog.

Tapasbuffet of luxe hapjes: de cateraar in Enschede regelt het

Als gezegd bepaalt u zelf hoe onze cateraar in Enschede te werk moet gaan. De koks kunnen de hapjes (bv. tapas) vooraf in een keuken bereiden, maar een live cooking show behoort ook tot de opties. Uw gasten kunnen dan live meekijken hoe het eten wordt bereid – een extra element dat gegarandeerd voor verraste gezichten zorgt en bijdraagt aan een speciale sfeer.

Dergelijke extra aankleding past binnen ons streven om voor ieder evenement een uniek concept te bedenken. Dat kan bijvoorbeeld ook met foodtrucks, die voor de nodige variatie zorgen. Denk aan één foodtruck voor goede koffie, één voor verse pizza’s en één voor vegetarische/veganistische broodjes. De mogelijkheden met foodtrucks zijn eindeloos en we denken graag met u mee.

Lekker eten en drinken bij cateraar in Enschede

Onze cateraar in Enschede maakt van uw bedrijfsfeest of -evenement een gebeurtenis om nooit meer te vergeten. We kijken naar úw eisen, houden rekening met dieetwensen van de gasten en zorgen desgevraagd voor speciale aankleding van het geheel. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 036 3035400 of laat een mailtje achter op info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now