In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Catering is een vak apart. Het serveren van goed eten, lekkere hapjes of aantrekkelijke snacks lijkt misschien bijzaak tijdens uw event, maar dat is het niet. Door net dat beetje extra aandacht te besteden aan de hapjes en de drankjes, laat u zien dat u uw gasten op waarde schat. Onze cateraar in Emmen helpt u daarbij en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Eventcateraar.nl bent u namelijk verzekerd van het beste van het beste. Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit, zowel van de producten die we gebruiken als van onze partners. De lat ligt hoog en dat zal u merken. Het eten is vers, smaakvol en wordt bereid door koks die werken met goed verzorgde apparatuur. Het enthousiaste en gastvrije personeel maakt het geheel af.

Buffet bestellen in Emmen voor bedrijven

Met onze cateraar in Emmen weet u dus zeker dat u goed zit. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk gevarieerd hapjesbuffet, maar bijvoorbeeld ook voor exclusieve diners en/of live cooking shows. Bent u alleen op zoek naar simpele snacks of fingerfood voor tijdens de afsluitende borrel van uw evenement? Ook dat is geen enkel probleem – we zijn van alle markten thuis.

Geheel onafhankelijk van wat u voor type catering wenst, mag u van ons verwachten dat we rekening houden met specifieke wensen. Ontvangt u veel vegetarische of veganistische gasten? Dan zorgen wij ervoor dat alle hapjes zonder vlees en/of zuivel worden geserveerd. En ook voor halal catering en glutenvrije/lactosevrije hapjes kunt u ons inhuren.

Cateraar in Emmen voor bijzondere gelegenheden

Als u van uw evenement écht iet speciaals wilt maken, biedt onze cateraar in Emmen u die mogelijkheid. Zo werken we altijd met een uniek cateringconcept, dat wordt vormgegeven aan de hand van uw wensen. We gaan dus op voorhand met u in gesprek en bespreken uw wensen en ideeën. Deze worden gebruikt om een concept op maat te bedenken.

U kunt daarbij kiezen voor extra aankleding, of een bijzondere touch. Heeft u weleens gedacht aan een eigen foodtruckfestival bij u op het terrein? Het ligt misschien niet meteen voor de hand, maar één ding kunnen we u wel garanderen: dat is succes verzekerd! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één enkele foodtruck, zoals bijvoorbeeld een pizzakar. Ook erg leuk en ideaal voor kleinere gezelschappen.

Kies voor een ervaren cateraar in Emmen

De mogelijkheden bij onze cateraar in Emmen zijn zo goed als eindeloos. Heeft u zelf al een idee hoe u de hapjes en drankjes op uw evenement wil gaan vormgeven? Bespreek het eens met een van onze adviseurs! We denken graag met u mee en bekijken of we nog andere leuke toevoegingen kunnen bedenken. U kunt ons bereiken op 036 3035400 of door te mailen naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now