In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Spargel Panorama

Catering is een belangrijke spil op uw evenement. Het verzorgen van hapjes en drankjes kunt u daarom beter overlaten aan een ervaren partner, die dankzij de jarenlange ervaring weet wat scoort. Als ervaren cateraar staat Eventcateraar.nl saat u bij om de catering van uw bedrijfsfeest of evenement in Eindhoven tot een succes te maken. Daarbij is niets ons te gek.

Ons uitgangspunt als gerenommeerd cateraar in Eindhoven en omgeving, is kwaliteit. Het eten en het drinken moet van hoog niveau zijn, maar dat geldt ook voor de rest. De hapjes en drankjes worden op smaakvolle wijze gepresenteerd en alles wordt begeleid door enthousiast en gastvrij personeel. De goed verzorgde apparatuur maakt het plaatje helemaal af.

Hapjesbuffet en andere catering in Eindhoven

Als cateraar kunnen we uw alles bieden. Dat loopt uiteen van simpele, lekkere borrelhapjes of fingerfood, tot complete diners en cookings hows. Bij ons kunt u voor alles terecht. Hoe het eruit gaat zien, is namelijk volledig aan u. We gaan dan ook eerst met elkaar om de tafel om uw eisen en wensen door te nemen. Aan de hand van dat gesprek stellen wij een uniek, op maat gemaakt cateringconcept op.

Dat kan dus neerkomen op een lekker hapjesbuffet, maar ook iets heel bijzonders. Wat te denken van een foodtruckfestival op uw bedrijfsterrein, of een walking dinner? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles naar wens verloopt, dat de details kloppen en dat uw gasten nog lang zullen napraten over het geweldige eten en drinken.

Cateraar in Eindhoven voor vegetariërs en veganisten

Onze cateraar in Eindhoven is als gezegd zeer flexibel. Belangrijk daarbij is dat we altijd zeer nadrukkelijk rekening houden met de dieetwensen van uw gasten. Zo is het mogelijk om alle hapjes volledig vegetarisch en/of veganistisch te bestellen, of om te kiezen voor glutenvrije producten. Ook lactosevrij en/of biologisch eten behoort uiteraard tot de opties.

Het inhuren van onze ervaren cateraar in Eindhoven is daarmee dé manier om het iedereen naar de zin op uw evenement. En mocht u gedurende het evenement iets te binnen schieten, of wanneer iets toch niet helemaal naar wens is, dan gaan wij ter plekke voor u aan de slag. Op die manier werken we samen met u aan een geslaagde dag.

Hapjes en drankjes bestellen in Eindhoven

Bent u bezig met het voorbereiden van een bedrijfsevenement en zoekt u naar een ervaren cateraar in Eindhoven? Dan zit u bij ons goed. Onze experts vertellen u graag meer over het enorme scala aan mogelijkheden. Interesse? Neem dan contact met ons op via 036 848 11 21, of stuur een e-mail naar info@eventcateraar.nl. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now