In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Assortment of baked bread and bread rolls on wooden table background

Goede catering kan een evenement maken of breken. Wanneer de hapjes en drankjes tegenvallen, heeft dat invloed op de algehele sfeer. Immers, de meeste gesprekken tussen gasten vinden plaats onder het genot van een natje en een droogje. Door te kiezen voor onze gerenommeerde cateraar in Ede, weet u in ieder geval zeker dat u op dat vlak hoge ogen gooit.

De cateraar zorgt ervoor dat het eten en drinken past bij uw evenement. Om dat voor elkaar te krijgen, bespreken we eerst met u wat uw wensen en eisen zijn. Gaat u voor een exclusief diner, een live cooking show of misschien wel voor een heus foodtruckfestival? Bij de cateraar in Ede van Eventcateraar.nl zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos.

Waarom kiezen voor onze cateraar in Ede?

Wanneer u kiest voor onze zakelijke catering in Ede, mag u rekenen op het allerbeste. Wij leggen de lat hoog – niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze partners. Binnen ons uitgebreide netwerk van cateringpartijen is alles voorhanden om van uw bedrijfsfeest of –event een succes te maken. Hierdoor is het voor ons geen enkel probleem om in te spelen op uiteenlopende dieetwensen van uw gasten.

U zit bij onze cateraar in Ede dus ook goed voor vegetarisch en veganistisch eten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om foodtrucks te laten komen die zich specialiseren in gerechtjes zonder dierlijke producten. Wat te denken van een veganistisch barbecue-foodtruck, of een foodtruck die broodjes vegetarische saté serveert? U kunt alle kanten op.

Lekkere hapjes bestellen voor bedrijfsevenementen

U kunt het zo gek maken als u zelf wilt bij onze cateraar in Ede, maar dat wil niet zeggen dat we het kleine niet eren. Want uiteraard kunt u ons ook inhuren voor het verzorgen van heerlijke, ouderwetse borrelhapjes. Dit fingerfood kunnen we op tal van manieren uitvoeren voor uw gasten: bijvoorbeeld als oude vertrouwde Nederlandse snack, maar ook op z’n Aziatisch of Italiaans.

We houden altijd rekening met uw wensen. We bespreken vooraf wat u van onze cateraar in Ede verlangt en houden daar rekening mee. Mocht u het willen, dan kunnen we ook een bijzonder concept bedenken, inclusief extra aankleding. Zo’n concept is altijd op maat en dus precies afgestemd op het thema van uw bedrijfsfeest of –evenement.

Catering boeken in Ede en omgeving

U kunt bij onze cateraar in Ede altijd rekenen op hoge kwaliteit van eten en drinken, goed verzorgde apparatuur en vriendelijk, gastvrij personeel. Let echter wel op: wij zijn alleen in te huren voor zakelijke events, dus niet voor privéaangelegenheden als een huwelijk of tuinfeest. Wilt u meer weten over alle opties die wij bieden? Neem dan even contact op door te bellen (036 3035400) of te mailen (info@eventcateraar.nl).

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now