In de categorie Algemeen door Maarten Overbeek

Fruits and vegetables.

De vraag wordt ons vaak gesteld: “Hoe weet ik zeker dat de catering op mijn evenement daadwerkelijk aan al mijn wensen voldoet?”. Dat is namelijk lastig, helemaal als u alles zelf moet regelen en niet precies weet wat ervoor nodig is. Onze ervaren cateraar in Drenthe staat u echter graag bij en neemt u moeiteloos het lastigste werk uit handen.

Dat kunnen we doen doordat we inmiddels over de nodige ervaring beschikken. Hierdoor beschikken we bij Eventcateraar.nl over een zeer uitgebreid netwerk van partners en leveranciers, die één voor één aan onze hoge eisen voldoen. We leggen de lat namelijk hoog – niet alleen voor onszelf, maar ook voor iedereen die betrokken is bij onze cateringservices. Minder dan uitstekend is voor ons geen optie.

Waarom kiezen voor onze cateraar in Drenthe?

We nemen geen genoegen met half werk en streven naar de hoogste kwaliteit. Dat begint natuurlijk bij het eten en drinken. Kakelvers is hier het toverwoord. De producten en ingrediënten worden bereid door de beste koks, die uitstekend verzorgde apparatuur tot hun beschikking hebben. Met hun gastvrijheid en enthousiasme maakt ons personeel het plaatje voor u compleet.

Maar we kijken niet alleen naar onszelf. Juist niet, want uiteindelijk bent u degene die het beste weet wat er gevraagd wordt. U kent uw gasten en heeft een doel voor ogen met het evenement dat u organiseert. Daarom gaan we vooraf met u in gesprek en luisteren we aandachtig naar uw eisen en wensen. Deze komen vast te liggen in een cateringplan, dat onze cateraar in Drenthe voor ieder event opstelt.

Ervaren cateraar inhuren in Drenthe

Met dit plan kunnen we alle kanten op. We houden rekening met dieetwensen (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, halal etc.), maar hebben ook oog voor bijzondere details. Onze cateraar in Drenthe kan zorgen voor extra aankleding en net wat meer aandacht besteden aan de presentatie. Maar misschien hoeft dat helemaal niet en streeft u naar een ongedwongen bedrijfsborrel, met simpele maar goed uitgevoerde en lekkere hapjes.

Onze cateraar in Drenthe snapt als geen ander dat het verzorgen van de hapjes en drankjes maatwerk is. Een luxe diner van meerdere gangen met een live cooking show past misschien niet op een besloten en informeel bedrijfsfeest, terwijl het bij een internationaal congres een waanzinnige afsluiter kan zijn. Wij denken daarom graag met u mee en bedenken een concept dat bij uw event past.

De beste catering van de provincie Drenthe

Onze bedrijfscatering is in te huren voor ieder bedrijf of iedere organisatie, ongeacht de omvang van het event. We kijken samen met u naar de mogelijkheden en komen daardoor altijd tot een mooi concept op maat. Op zoek naar een foodtruck? Ook daarvoor bent u onze cateraar in Drenthe op de juiste plek. Meer weten? Bel naar 036 3035400 of mail ons: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Maarten Overbeek
The best food & drinks for your event Contact us now