In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Kwaliteit, maatwerk en bijzondere concepten: dat zijn de belangrijkste pijlers waarop wij als cateraar in Den Haag steunen. Eventcateraar.nl beschikt over jarenlange ervaring in het vak en daarom weten wij inmiddels heel goed wat wel, en wat niet werkt. Hierdoor zijn wij in staat om van ieder soort bedrijfsevenement of -feest een geslaagde dag te maken.

De nadruk op kwaliteit komt terug op meerdere vlakken. Uiteraard in de producten die worden gebruikt om de hapjes te bereiden. We maken daarnaast gebruik van nieuwe, uitstekend verzorgde en goed onderhouden apparatuur. Alles ziet er picobello uit, van het eten zelf tot de wijze van presenteren. Het gastvrije en enthousiaste personeel maakt het plaatje helemaal af.

Hapjes en fingerfood bestellen in Den Haag

De reden waarom wij inmiddels landelijk veelvuldig worden gevraagd om de catering te verzorgen, zit hem deels in onze aanpak. Wij doen namelijk nooit zomaar iets zonder u daarbij te betrekken. We gaan altijd vooraf met u om de tafel, zodat we weten waar u precies naar op zoek bent. Uw wensen, plannen en ideeën over de catering nemen we vervolgens mee in het concept.

Aan de hand van uw eisen stellen we een cateringconcept op maat op. We zorgen er dan voor dat de hapjes en de drankjes passen bij het type evenement. Bij een gezellig bedrijfsfeest voor het eigen personeel is fingerfood populair, terwijl een strikt zakelijk diner met klanten of partners een live cooking show waarschijnlijk een beter idee is. Als cateraar in Den Haag leven we dan ook maatwerk.

Cateraar in Den Haag voor vegetariërs en veganisten

We helpen u graag bij het realiseren van een geslaagd evenement en laten daarbij geen mogelijkheid onbenut. Als cateraar in Den Haag weten we dat het vooral om de hapjes draait. Het is daarom belangrijk dat deze voldoen aan uw eisen. Verwacht u veel vegetariërs of veganisten? Dan zorgen onze koks ervoor dat het eten daarop is afgestemd. We nemen alle dieetwensen serieus en gaan daarmee aan de slag.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aantal foodtrucks op uw eigen terrein. Deze populaire keukentjes op wielen geven cachet aan uw evenement en bieden ook nog eens afwisseling. Een barbecue-foodtruck kan bijvoorbeeld worden afgewisseld met een vegetarisch kraampje, of een ouderwetse pizzakar. De mogelijkheden met foodtrucks zijn schier eindeloos.

Cateraar op maat in Den Haag en omstreken

Wordt het een foodtruckfestival, een exclusief diner, een speciaal buffet of een ander uniek concept? Met onze cateraar in Den Haag is alles mogelijk. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact met ons opnemen via 036 3035400, of door te mailen naar info@eventcateraar.nl. Let echter op: wij cateren alleen voor bedrijven, dus niet bij privéaangelegenheden.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now