In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Spargel Panorama

De catering is een belangrijk onderdeel van een evenement. Wanneer u verantwoordelijk bent voor het slagen van een seminar, jubileum, bedrijfsfeest et cetera, wilt u dan ook dat alles perfect geregeld is. Onze cateraar in Den Bosch neemt u daarom het zware werk uit handen. Wij zullen ervoor zorgen dat de hapjes en drankjes op uw evenement onovertroffen zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we inmiddels goed waar de beste cateraar in Den Bosch vandaan komt. Deze staat voor kwaliteit – van eten en drinken –, maar ook voor goed verzorgde apparatuur en gastvrij en vriendelijk personeel. Daarnaast zorgen we altijd voor een persoonlijke tint, zoals extra aankleding en concepten op maat.

Cateraar in Den Bosch die maatwerk levert

Ieder bedrijf is anders en voor ieder event geldt hetzelfde. Dat betekent dus ook dat we niet overal zomaar hetzelfde cateringconcept kunnen hanteren. Misschien verwacht u veel vegetarische of veganistische gasten, of juist een grote groep vleesliefhebbers. Onze cateraar in Den Bosch stelt zich daarop in. Bijvoorbeeld door middel van een vegetarisch barbecue, of dus juist een vleesproeverij.

Om dat te bepalen, gaan we voorafgaand aan het evenement met u om de tafel zitten. We bespreken uw wensen en ideeën en leggen die vast in het cateringplan. Hierin staat ook hoe we het evenement aankleden. Exclusieve diners, live cooking concepten, speciale buffetten of een foodfestival bij u op het bedrijfsterrein? Alles is mogelijk.

Borrelhapjes bestellen in Den Bosch

De cateraar in Den Bosch kan alles verzorgen, dus ook gewoon good old borrelhapjes met een lekker drankje. Ook daarin heeft u echter weer veel keus, van vegetarisch tot fingerfood en van Aziatisch tot heerlijke Spaanse tapas. U kunt er ook voor kiezen om een of meerdere foodtrucks te laten komen. Zo vergroot u het aanbod van borrelhapjes (of avondeten) en zorgt u voor een speciale twist.

Naast vegetarisch en veganistisch eten bent u bij Eventcateraar.nl ook aan het juiste adres voor andere dieetwensen. Wij houden rekening met voedselallergieën (gluten, lactose etc.) en kunnen ook halal cateren. Maar wat het uiteindelijk ook wordt, één ding weet u echter altijd zeker: alle hapjes en drankjes worden op smaakvolle en originele wijze opgediend en gepresenteerd.

Ervaren cateraar in Den Bosch inhuren

Onze ervaren cateraar in Den Bosch helpt u graag met het voorbereiden van uw bedrijfsevenement (we cateren alleen zakelijk en niet privé). Wilt u weten wat onze experts voor u in petto hebben, of wilt u sparren over ideeën met betrekking tot een geslaagd event? Bel ons op 036 3035400, of laat een bericht achter op info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now