In de categorie Algemeen door Robert de Vries

Fruits and vegetables.

Heerlijke sushi, de lekkerste pizza’s, foodtrucks, luxe diners: met catering kunt u alle kanten op. Alleen, de organisatie van hapjes en drankjes op uw bedrijfsevenement is een tijdrovende bezigheid. Want hoe vindt u de juiste cateringpartijen om al uw wensen in te willigen? Het antwoord daarop is gelukkig heel simpel: de cateraar in Delft van Eventcateraar.nl.

Onze cateraar in Delft staat voor hoge kwaliteit van eten en drinken, goed verzorgde apparatuur en natuurlijk gastvrij en enthousiast personeel. Voordeel is dat u niks meer zelf hoeft te doen. Onze ervaren partners nemen al het werk voor u uit handen. Dat wil overigens niet zeggen dat u alle zeggenschap kwijtraakt. Wij nemen uw wensen, eisen en ideeën namelijk zeer serieus.

Hapjes bestellen in Delft met meerwaarde

Om te bepalen wat u voor ogen heeft, gaan we eerst met u in gesprek. Wilt u bijvoorbeeld extra aankleding? Moet het eten exclusief zijn, of juist niet? Ook kunnen we bijzondere concepten bedenken, op maat gesneden voor uw event. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat goede catering de som is van het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

U mag dan ook van ons verwachten dat het eten en drinken op smaakvolle wijze wordt gepresenteerd aan uw gasten. Onze cateraar in Delft heeft oog voor detail en maakt er altijd iets speciaals van. Ook wanneer u kiest voor oude vertrouwde Hollandse snacks voor bij de borrel, mag u van ons net iets meer verwachten. We zetten net dat ene stapje extra.

De cateraar in Delft houdt rekening met dieetwensen

Het spreekt wat ons betreft voor zich, maar we vermelden het toch maar even: dieetwensen vormen uiteraard geen enkel probleem. We kunnen volledig vegetarisch cateren, maar bijvoorbeeld ook veganistisch, halal of glutenvrij. U kunt uiteraard ook kiezen voor een combinatie, zodat u zeker weet dat er voor al uw gasten iets bij zit.

Een fantastische manier om meerdere soorten keukens en smaken te combineren, is een foodtruckfestival. Onze cateraar in Delft zorgt ervoor dat er meerdere kraampjes zullen staan, die zich stuk voor stuk in een andere keuken specialiseren. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Bovendien zorgen foodtrucks als vanzelf voor een heerlijk ongedwongen festivalsfeer op uw feest of evenement.

Cateraar inhuren in Delft

Onze cateraar in Delft heeft opties te over om invulling te geven aan het eet- en drinkgedeelte op uw zakelijke event (we cateren niet privé). In een persoonlijk gesprek vertellen onze experts u graag wat meer over alle mogelijkheden. Interesse of een andere vraag? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen (036 3035400) of mailen (info@eventcateraar.nl).

Geschreven door Robert de Vries
The best food & drinks for your event Contact us now