In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Assortment of baked bread and bread rolls on wooden table background

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die voor u de catering kan verzorgen? Een cateraar in Breda die u helpt met het samenstellen van de lekkerste hapjes en drankjes? En die ook nog eens oog heeft voor aankleding, detail en uitstraling? Dan kunnen wij u helpen. Eventcateraar.nl beschikt over jarenlange ervaring in het vak en weet wat nodig is voor een geslaagd bedrijfsevenement.

Bij ons staat kwaliteit namelijk voorop. Kwaliteit van eten en drinken, maar ook van het aanwezige personeel. De gastvrije bediening kenmerkt zich door enthousiasme en de bereidwilligheid om een stapje extra te zetten. Ons streven naar perfectie komt ook tot uiting in de goed verzorgde apparatuur waar onze koks mee werken. Dat alles om bij te dragen aan een perfecte avond of dag.

Buffet of borrelhapjes bestellen in Breda

Bij onze cateraar in Breda kunt u alle kanten op. Wij verzorgen broodjes bij vergaderingen of een lunch met sprekers, maar organiseren ook uitgebreide buffetten en exclusieve diners op locatie. Ook voor het cateren van heerlijke borrelhapjes en andere versnaperingen zijn wij inzetbaar. We bespreken altijd eerst vooraf wat u precies wilt en passen daar vervolgens de catering op aan.

Aan de hand van uw wensen of voorkeuren bedenken we bijvoorbeeld een bijzonder concept, inclusief extra aankleding. Wilt u het juist sober houden? Ook dat is geen probleem. Onze cateraar in Breda levert maatwerk, wat wil zeggen dat we voor ieder evenement een andere aanpak hanteren. Dat is dus geheel afhankelijk van wat u zelf voor ogen heeft, en waar u behoefte aan heeft.

Vegetarische of veganistisch (foodtruck) cateraar in Breda

Uiteraard houden we ook specifiek rekening met de dieetwensen van uw gasten. Verwacht u veel vegetariërs of veganisten op uw evenement? Dan zorgen onze koks ervoor dat alle hapjes volledig diervriendelijk zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een vegetarische barbecue, of een vleesvrij saladebuffet. Ook halal, glutenvrije en lactosevrije hapjes zijn bij onze cateraar mogelijk.

Een andere manier om uw gasten te verwennen is door foodtrucks te laten komen. Deze rollende keukentjes specialiseren zich stuk voor stuk in een andere keuken. Hierdoor vergroot u het aanbod en maakt u van de catering in Breda iets écht bijzonders. Foodtrucks zijn niet alleen hip, maar zorgen automatisch voor een prettige, festivalachtige sfeer. Ideaal voor een ongedwongen bedrijfsfeest dus. Laat dat maar aan onze cateraar in Breda over!

Cateraar inhuren voor een geslaagd evenement

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een bedrijfsfeestje of ander zakelijk evenement (dus niet privé)? Wij helpen u graag met het verzinnen van een uniek concept op maat, dat aansluit op uw wensen. Onze cateringexperts vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek. Interesse in de diensten van onze cateraar in Breda? Neem dan contact met ons op via 036 3035400, of stuur een mailtje naar info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now