In de categorie Algemeen door Tim Kröber

Assortment of baked bread and bread rolls on wooden table background

Wilt u een knallend bedrijfsfeest organiseren? Of bent u verantwoordelijk voor de invulling van een zakelijk evenement, een afscheid of een andere gelegenheid? Dan komt u op een gegeven moment vanzelf bij de vraag hoe u de hapjes en drankjes moet gaan regelen. Alles zelf doen is een optie, maar wel een zéér tijdrovende. Onze cateraar in Arnhem neemt u dan ook met liefde het lastige werk uit handen.

Onze bedrijfscatering (niet privé dus) verzekert u van eten en drinken van de allerhoogste kwaliteit. De ingrediënten zijn gegarandeerd vers, en worden bereid door de beste chefs. Zij werken met goed verzorgde apparatuur en worden bijgestaan door enthousiast en gastvrij personeel. Gezamenlijk maken zij van uw evenement of feest een dag of avond om nooit meer te vergeten.

Borrelhapjes en veel meer bestellen in Arnhem

U kunt het zo gek niet bedenken, of onze cateraar in Arnhem kan het voor u regelen. Het aanbod loopt uiteen van simpele (maar o zo heerlijke) hapjes en een lekkere borrel, tot complete avondvullende diners. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een geweldige live cooking show of een heus foodtruckfestival op uw eigen bedrijfsterrein.

Om te bepalen wat voor uw evenement het beste werkt, luisteren we bij Eventcateraar.nl naar uw wensen. We gaan vooraf met u in gesprek en bedenken aan de hand daarvan een bijzonder concept op maat. Dit cateringconcept sluit aan op wat u voor ogen heeft. We denken aan details als extra aankleding en de wijze waarop het eten aan uw gasten wordt gepresenteerd. Alles moet namelijk kloppen.

Italiaanse cateraar in Arnhem

De Italiaanse keuken is en blijft zeer populair en daar lijkt de tijd geen vat op te krijgen. Tegenwoordig kan onze cateraar in Arnhem ook Italiaans eten serveren vanuit hippe foodtrucks (zoals een pizzakar of een spaghettibar). Deze houden – indien gewenst – ook rekening met de dieetwensen van uw gasten, zoals glutenallergieën en lactose-intolerantie.

U kunt ook Italiaanse gerechtjes bestellen voor een vegetarisch en/of veganistisch publiek. Wanneer u dat ons op voorhand vertelt, zorgen de koks ervoor dat al het eten vrij is van vlees of andere dierlijke producten zoals eieren en zuivel. Zelfs een geheel veganistische barbecue behoort tot het uitgebreide scala aan mogelijkheden van onze cateraar in Arnhem.

Cateraar inhuren in de regio Arnhem

Dé cateraar van Arnhem maakt van uw bedrijfsevenement écht een feestje om niet snel te vergeten. Kwaliteit staat voorop, met uw wensen als belangrijkste leidraad. Wilt u weten wat we op uw evenement kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts – die vertelt u er graag meer over. U kunt ons mailen op info@eventcateraar.nl, maar bellen is sneller: 036 3035400.

Geschreven door Tim Kröber
The best food & drinks for your event Contact us now