In de categorie Algemeen door Bart van de Beek

Roasted beef, pastrami on slate cutting board. Copy space

Hoogstaande catering is dé manier om uw bedrijfsfeest of -evenement extra kracht bij te zetten. Eventcateraar.nl is dé cateraar in Apeldoorn. Naast jarenlange ervaring in het vak, beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van de beste leveranciers en partijen, die uw evenement tot een groot succes weten te maken. Dat maakt ons een cateraar om op te bouwen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor eten en drinken van zeer hoge kwaliteit, dat wordt bereid en opgediend met goed verzorgde apparatuur. Het enthousiaste en gastvrije personeel tilt uw evenement vervolgens naar een nog hoger niveau. Zij maken er iets écht onvergetelijks van – een dag waarover uw gasten nog lang zullen napraten.

Bbq cateraar in Apeldoorn

Als cateraar in Apeldoorn weten we inmiddels dat het bedrijvenaanbod in de regio sterk uiteenloopt. Wanneer u een bijeenkomst organiseert, moet dat unieke karakter van uw bedrijf ook terugkomen in de aankleding, en in de samenstelling van de hapjes en drankjes. Voor een ongedwongen bedrijfsborrel kan een barbecue een geweldige afsluiter zijn, terwijl dat bij een formeel congres misschien anders ligt.

Bij Eventcateraar.nl houden we daar nadrukkelijk rekening mee. We overleggen vooraf met u wat uw plannen zijn, en wat u voor ogen heeft. Aan de hand daarvan creëren wij een uniek cateringconcept. Onze catering op locatie is dus altijd maatwerk, afhankelijk van wat u nodig heeft. Inderdaad een barbecue, of toch liever een luxueus walking dinner? Wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

Catering in Apeldoorn voor vegetarisch en veganistisch eten

Het spreekt voor zich dat we ook uw dieetwensen in ogenschouw nemen. Verwacht u veel gasten die geen vlees eten, dan kunt u bij onze cateraar in Apeldoorn ook terecht voor vegetarische en/of veganistische hapjes. Hetzelfde geldt uiteraard voor glutenvrij, lactosevrij of halal eten. Maatwerk is bij ons de standaard. We houden dus rekening met de wensen van al uw gasten.

Wat u ook kiest, u mag ervan uitgaan dat onze cateraar in Apeldoorn de gekozen hapjes en drankjes op smaakvolle en elegante wijze presenteert. Er wordt niks afgeraffeld: alles voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die we zelf stellen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze cateringpartners. Hierdoor weten we zeker dat uw evenement zal slagen – we laten namelijk niks aan het toeval over.

Ervaren cateraar in Apeldoorn inhuren

Bent u op zoek naar een cateraar in Apeldoorn die met u meedenkt? Die met creatieve ideeën komt (denk aan hippe foodtrucks of een live cooking show!)? Laat ons weten wat u precies wilt en wat wij daarin voor u kunnen beteken. Onze cateringexperts denken graag met u mee over een passend concept en de lekkerste hapjes en drankjes. Bel ons: 036 3035400, of mail: info@eventcateraar.nl.

Geschreven door Bart van de Beek
The best food & drinks for your event Contact us now